reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar bra ja bym nie czekała... jak to już tak wygląda i tego magnezu nie jadła bo jak coś to pewnie dostaniesz kroplowke żeby to zatrzymać

Mnie tak kulo między ciii***a a brzuchem i to był objaw skracania się szyjki... tak lekarz powiedzial

Dzisiaj u teściowej :) siedzialam sobie na kanapie i wbijalam foremki w ciasto :D

Załączniki

• 1450286372879.jpg
    1450286372879.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 49
BarBra jedz! Ja też tak.zwlekalam. rozmawialam z moim gin z lublina. Uspokoil mnie. Mowi że jak sie szyjkanie skraaca to nie ma zzagrożenia wcześniejszym porodem. I żebyś tu jeszcze dwa dni posiedziala i poszla do domu a jak sie coś będzie działo to do Lublina na oddział. Spoko....mam lepszy humor :-) i pamiętajcie nie dotykajcie brzucha! !! Glaskanie, dotykanie i masowanie może pobudzić skurcze

Volka ja właśnie wyszłam z sypialni gdzie leży w naszym łóżku Zuzka. Mam nadzieję, że szybko zaśnie chociaż już słyszę że coś kombinuje:/

Barbra mam nadzieję, że pojechałas na izbę przyjęć... nie powinnaś mieć regularnych skurczy!

Miejmy nadzieję, że pojechała :)

Kurcze! jak nasze piłkarki ręczne będą mi fundowały takie akcje, to też niedługo wyląduję ze skurczami :p Moja mała szaleje po meczu :-)

reklama
Miałam rację, że moje dziecko będzie kombinować ze spaniem... bo ona chce ze mną zasnąć:/ a ja muszę się przygotować na jutro na uczelnie:( No trudno. Zawsze zasypia sama tylko jak M jest poza domem to zasypia ze mną i się nauczyła:/

Co do prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku :/ M przyjeżdża tylko na niedzielę:(
Dla Zuzki mamy domek z lidla dla lalek z mebelkami. Tylko lalek brak hihi i dzisiaj jej kupiłam książkę opowiadania Barbie czy cosik w tym stylu. Od mojej mamy dostanie crocsy i tablice korkowa i muszę poszukać jeszcze czegoś kreatywnego bo Zuzka uwielbia takie rzeczy. A od teściów i szwagrow jeszcze nic jej nie wymyśliłam:/ no i nie wiem co z prezentem od mojego ojca. Miał wysłać paczkę ale narazie cisza :/

Do góry