reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Bar bra ja bym nie czekała... jak to już tak wygląda i tego magnezu nie jadła bo jak coś to pewnie dostaniesz kroplowke żeby to zatrzymać
Mnie tak kulo między ciii***a a brzuchem i to był objaw skracania się szyjki... tak lekarz powiedzial
Mnie tak kulo między ciii***a a brzuchem i to był objaw skracania się szyjki... tak lekarz powiedzial
MłodaMama93
Agiszonek
BarBra jedz! Ja też tak.zwlekalam. rozmawialam z moim gin z lublina. Uspokoil mnie. Mowi że jak sie szyjkanie skraaca to nie ma zzagrożenia wcześniejszym porodem. I żebyś tu jeszcze dwa dni posiedziala i poszla do domu a jak sie coś będzie działo to do Lublina na oddział. Spoko....mam lepszy humor :-) i pamiętajcie nie dotykajcie brzucha! !! Glaskanie, dotykanie i masowanie może pobudzić skurcze
Volka ja właśnie wyszłam z sypialni gdzie leży w naszym łóżku Zuzka. Mam nadzieję, że szybko zaśnie chociaż już słyszę że coś kombinuje:/
Barbra mam nadzieję, że pojechałas na izbę przyjęć... nie powinnaś mieć regularnych skurczy!
Barbra mam nadzieję, że pojechałas na izbę przyjęć... nie powinnaś mieć regularnych skurczy!
marcowa 07
Miejmy nadzieję, że pojechała
Kurcze! jak nasze piłkarki ręczne będą mi fundowały takie akcje, to też niedługo wyląduję ze skurczami Moja mała szaleje po meczu :-)
Kurcze! jak nasze piłkarki ręczne będą mi fundowały takie akcje, to też niedługo wyląduję ze skurczami Moja mała szaleje po meczu :-)
reklama
Miałam rację, że moje dziecko będzie kombinować ze spaniem... bo ona chce ze mną zasnąć:/ a ja muszę się przygotować na jutro na uczelnie No trudno. Zawsze zasypia sama tylko jak M jest poza domem to zasypia ze mną i się nauczyła:/
Co do prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku :/ M przyjeżdża tylko na niedzielę
Dla Zuzki mamy domek z lidla dla lalek z mebelkami. Tylko lalek brak hihi i dzisiaj jej kupiłam książkę opowiadania Barbie czy cosik w tym stylu. Od mojej mamy dostanie crocsy i tablice korkowa i muszę poszukać jeszcze czegoś kreatywnego bo Zuzka uwielbia takie rzeczy. A od teściów i szwagrow jeszcze nic jej nie wymyśliłam:/ no i nie wiem co z prezentem od mojego ojca. Miał wysłać paczkę ale narazie cisza :/
Co do prezentów to nie wiem jak to będzie w tym roku :/ M przyjeżdża tylko na niedzielę
Dla Zuzki mamy domek z lidla dla lalek z mebelkami. Tylko lalek brak hihi i dzisiaj jej kupiłam książkę opowiadania Barbie czy cosik w tym stylu. Od mojej mamy dostanie crocsy i tablice korkowa i muszę poszukać jeszcze czegoś kreatywnego bo Zuzka uwielbia takie rzeczy. A od teściów i szwagrow jeszcze nic jej nie wymyśliłam:/ no i nie wiem co z prezentem od mojego ojca. Miał wysłać paczkę ale narazie cisza :/