reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kupowała któraś z wasz same wypełnienie do poduszki. Widziałam ze są w Ikea. A ja mam kołdrę po synu nie zniszczoną, tylko poduszka zaginęła

Jeśli masz na myśli poduszkę którą trzeba oblec w poszewkę to ja kupowałam właśnie samą poduszkę.

Fanti to samoleczenie to odnośnie tego zaufania do lekarzy hihi
Kurcze spać mi się chce a z drugiej strony boję się zasnąć:/

Dokładnie.. ;-) Swego czasu jak musiałam pediatrze wyjaśnić z jakiej grupy antybiotyki jedynie wchodzą w grę to zadała mi takie pytanie, że zastanawiałam się czy ja nie pomyliłam się i do piekarza nie poszłam.. :baffled:

Ja się dziś pogubilam w wątku :( jakiś taki mam dziwny dzień :/ zjadlam i ide do łóżka bo jak znowu o 3 w nocy zgaga mnie obudzi to nie będzie ciekawie

Barbra spokojnie.. ty się dziś po prostu nie wyspałaś.. odnajdziesz się jeszcze.. :-p

BarBra mnie dzisiaj prawie cały dzień zgaga męczyła ;/ straszne uczucie, a jak jeszcze w nocy się budzisz to w ogóle. Teraz nie mam i mam nadzieję, że w nocy będzie spokój. Mleko próbowałam na chwilkę pomogło, banana to samo, tabletkę na zgagę mama mi dała (chyba manti) i też tylko ulga na chwile ehhh co polecacie dziewczyny jeszcze?

Ja nadal się upieram, że RENNI zwłaszcza miętowe jest mega pomocne na zgagę. Mnie pomaga na kilka godzin..
a mleko wręcz wzmaga zgagę.. :eek:

Hej, właśnie wróciłam do domu po firmiwym spotkaniu. Fajnie było ale niewygodnie siedzieć :)
Ja będę prać najwcześniej pod koniec stycznia.
A pościeli na razie nie kupuję. Mam śpiworek i kocyki. Nie planuję też ochraniacza na łóżeczko bo zaburza przepływ powietrza, może później jak maluch podrośnie i będzie się bardziej ruszał to zainstaluję.
My do szkoły rodzenia chodziliśmy na wszystkie zajęcia razem. Do lekarza razem tylko na usg albo jak mąż akurat ma wolne ale to raczej rzadko.
Aaaa wyniki glukozy mam ok więc diabetolog wypada z planu na szczęście :)

reklama
Do góry