reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti też tak miałam jak pisze cocosh :)

Tyle ze ja teraz jestem strasznie przepadlista... na siłę potrafię się najeść kiedy wiem ze żołądek będzie mnie boleć później :/ wstyd!

reklama
Dla Emki mam rozmiar 100x135, dla malej kupilam typowo do kolyski. Potem odziedziczy po siostrze, bo planujemy malej po urodzinach kupic normalne lozko i koldre.

Hello :)
Ja też mam pościel 100x135... Fanti zobacz poszewki z firmy Feretti oni mają te rozmiary:) i doskonałą jakość bo nic się z nimi nie dzieje!
Zrobiłam sobie dzisiaj magnez, sód i potas z krwi... sód i potas mam ok, a wynik magnezu mam mieć jutro. Moja lekarka mi pisała że mam dołożyć jeszcze aspargin i brać ten magne b6 dalej. A ponieważ ja liczę się sama;) czasami hihi to wzięłam aspargin z apteki i z firmy olimp jest taki magnez do picia w mocniejszej dawce... wypiłam dzisiaj dwa i wiecie co jest najgorsze? Ze zasnelam z Zuzka o 19 30 i godzinę później obudziłam się bo czułam że zaczyna mnie znowu łapać skurcz :/ wstalam i trochę pochodziłam po domu i przeszło. Ale boję się nocy! Co zrobię jak znowu mnie złapie tak mocno jak wczoraj? Jestem sama z Zuzka a M jest 400 km od domu :/

MlodaMama masz rację:) musisz otwarcie porozmawiać o Twoich uczuciach, o tym co myślisz... ale moim zdaniem warto też zasięgnąć pomocy u specjalisty bo za kilka lat ten Twoj chłop może Ci nieźle dać popalić:/

Chrobek ja sobie raz pozwoliłam na kanapeczkę z tyci ilością dżemiku własnej roboty i co cukier po godzinie 136 czyli bye bye zachcianki.

Ogólnie liczę że tylko insulina wywołuje głód glukozy i senność. Ale mimo wszystko jutro dieta z niskim indeksem glukozowym a w czwartek robię to obciążenie glukoza.
Isia nie ma to jak samoleczenie ;) skąd ja to znam :p
A jak masz dostęp do leków to już pełen sukces.

Misssoni a ruszasz się dużo po posilku? Bo ruch spala cukier.
Ja tylko raz przekroczylam normę, miałam 133 po siedmiu pierogach ruskich ze śmietaną.

Ja się dziś pogubilam w wątku :( jakiś taki mam dziwny dzień :/ zjadlam i ide do łóżka bo jak znowu o 3 w nocy zgaga mnie obudzi to nie będzie ciekawie

reklama
Do góry