reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti też tak miałam jak pisze cocosh :)

Tyle ze ja teraz jestem strasznie przepadlista... na siłę potrafię się najeść kiedy wiem ze żołądek będzie mnie boleć później :/ wstyd!

reklama
Dla Emki mam rozmiar 100x135, dla malej kupilam typowo do kolyski. Potem odziedziczy po siostrze, bo planujemy malej po urodzinach kupic normalne lozko i koldre.

Hello :)
Ja też mam pościel 100x135... Fanti zobacz poszewki z firmy Feretti oni mają te rozmiary:) i doskonałą jakość bo nic się z nimi nie dzieje!
Zrobiłam sobie dzisiaj magnez, sód i potas z krwi... sód i potas mam ok, a wynik magnezu mam mieć jutro. Moja lekarka mi pisała że mam dołożyć jeszcze aspargin i brać ten magne b6 dalej. A ponieważ ja liczę się sama;) czasami hihi to wzięłam aspargin z apteki i z firmy olimp jest taki magnez do picia w mocniejszej dawce... wypiłam dzisiaj dwa i wiecie co jest najgorsze? Ze zasnelam z Zuzka o 19 30 i godzinę później obudziłam się bo czułam że zaczyna mnie znowu łapać skurcz :/ wstalam i trochę pochodziłam po domu i przeszło. Ale boję się nocy! Co zrobię jak znowu mnie złapie tak mocno jak wczoraj? Jestem sama z Zuzka a M jest 400 km od domu :/

MlodaMama masz rację:) musisz otwarcie porozmawiać o Twoich uczuciach, o tym co myślisz... ale moim zdaniem warto też zasięgnąć pomocy u specjalisty bo za kilka lat ten Twoj chłop może Ci nieźle dać popalić:/

Chrobek ja sobie raz pozwoliłam na kanapeczkę z tyci ilością dżemiku własnej roboty i co cukier po godzinie 136 czyli bye bye zachcianki.

Ogólnie liczę że tylko insulina wywołuje głód glukozy i senność. Ale mimo wszystko jutro dieta z niskim indeksem glukozowym a w czwartek robię to obciążenie glukoza.
Isia nie ma to jak samoleczenie ;) skąd ja to znam :p
A jak masz dostęp do leków to już pełen sukces.

Misssoni a ruszasz się dużo po posilku? Bo ruch spala cukier.
Ja tylko raz przekroczylam normę, miałam 133 po siedmiu pierogach ruskich ze śmietaną.

Ja się dziś pogubilam w wątku :( jakiś taki mam dziwny dzień :/ zjadlam i ide do łóżka bo jak znowu o 3 w nocy zgaga mnie obudzi to nie będzie ciekawie

reklama
Do góry