reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
CRP moze byc podwyzszone nawet przy bólu zeba czy katarze.Fanti popraw mnie jak cos zle napisalam :) ale tak cos pamiętam bo moja byla tesciowa pracowala w labolatorium

Lewusek dokładnie! Białko C-reaktywne zwane CRP jest wskaźnikiem stanu zapalnego. Badanie CRP wykonuje się u pacjentów u których podejrzewa się stan zapalny (infekcje pasożytnicze, grzybicze, wirusowe, bakteryjne

Kustronka dbaj o siebie i może olej już pracę skoro masz L4 :sorry:
Agiszonek co nic nie piszesz po dzisiejszym USG? Jakie rokowania.. idziesz do domu??

Zgadzam się z Manką i Cocosh.. niestety.. ale i po części rozumiem Młodąmamę.. teraz nie bardzo ma wyjście.. bo co odejść? Gdzie? Za co? Zostać? ok ale jak go zmienić? Niestety to mało realne.. i trzeba by było mieć mocny charakter.. a z tego co wnioskuję on ma mocniejszy...
Nie wierzę za bardzo że do niego nie dociera.. jak Manka pisała.. tym bardziej powinien być i dbać o swoją kobietę.. ale że tak powiem "Gliniarz się nie ugnie dla baby" :baffled:
A mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową.. Chrobek i misssoni jeśli dobrze pamiętam.. czy przed wprowadzeniem diety miałyście jakieś objawy? zmęczenie ? Ja jak zjem obiad to padam.. muszę się raz dziennie zdrzemnąć.. i wkręcam sobie że mam cukrzycę ciążową.. rano męczy mnie taki głód że nie wiem jak ja na czczo do lab dojadę.. :baffled:

Chrobek ja mam taką z ikei dostałam nową kołdrę, powłoczki na kołdrę i poduszki a dokupiłam samą poduszkę. I to jest rozmiar ten większy.. co jest problemem bo nie mogę kupić żadnego kompletu z obijakiem

Ja jeszcze nie piorę nic. Może w styczniu jak zrobimy malowanie pokoju i zaczniemy wić gniazdko.. :-p

[/FONT]

Lewusek dokładnie! Białko C-reaktywne zwane CRP jest wskaźnikiem stanu zapalnego. Badanie CRP wykonuje się u pacjentów u których podejrzewa się stan zapalny (infekcje pasożytnicze, grzybicze, wirusowe, bakteryjne

Kustronka dbaj o siebie i może olej już pracę skoro masz L4 :sorry:
Agiszonek co nic nie piszesz po dzisiejszym USG? Jakie rokowania.. idziesz do domu??

Zgadzam się z Manką i Cocosh.. niestety.. ale i po części rozumiem Młodąmamę.. teraz nie bardzo ma wyjście.. bo co odejść? Gdzie? Za co? Zostać? ok ale jak go zmienić? Niestety to mało realne.. i trzeba by było mieć mocny charakter.. a z tego co wnioskuję on ma mocniejszy...
Nie wierzę za bardzo że do niego nie dociera.. jak Manka pisała.. tym bardziej powinien być i dbać o swoją kobietę.. ale że tak powiem "Gliniarz się nie ugnie dla baby" :baffled:
A mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową.. Chrobek i misssoni jeśli dobrze pamiętam.. czy przed wprowadzeniem diety miałyście jakieś objawy? zmęczenie ? Ja jak zjem obiad to padam.. muszę się raz dziennie zdrzemnąć.. i wkręcam sobie że mam cukrzycę ciążową.. rano męczy mnie taki głód że nie wiem jak ja na czczo do lab dojadę.. :baffled:

Fanti ja byłam cały czas zmęczona i senna ale zwalałam to na ciąże. Teraz jest lepiej nie śpię w dzień noce przesypiam całe. Poza tym często mi było słabo ale to raczej spowodowane było lekką anemią. Głód to mnie dopiero teraz męczy.

Fanti ja nie mam cukrzycy a miałam taki okres w I trymestrze i troszkę II, że wstawałam taka głodna, że aż bolało. jakbym nie jadła miesiąc - a po posiłku padałam. Chyba taki akurat masz okres ciąży skoro badania ok.
Też zaczęłam myśleć, że mam cukrzyce i szukałam na siłę. a to poporstu taki okres był. Teraz z kolei mam mały apetyt ale Lewusek też tak ma. Pewnie dzidzi się rozepchało i nie ma miejsca na jedzenia tyle co wcześniej.

Fanti no ja też czułam się zmęczona. Teraz jak jem zdrowiej i mniej jest lepiej, w dzień rzadko śpię.

Misssoni ja już głodna nie chodzę a i czasami pozwalam sobie na małe co nieco np herbata z miodem, czy serek homo i cukry mam ok.

Nie nie odejście nie wchodzi w grę... bo tak jak fanti pisze no gdzie ja pojde wlasciwie...nie mogę się poddawać tak szybko :)nie po to sie decydowalam na dziecko z nim zeby teraz jak sa problemy pakowac manele i do widzenia :D
Nie da się nikogo zmienić i ja wiem ze jego też nie zmienię ale staram się mu cały czas mówić o obawach co mnie boli co nie co mi nie pasuje w jego zachowaniu itp.
To dzisiaj nie pojechał po ta mamę tzn. Nie wiem ile w tym prawdy Ale on powiedział ze już wieczorem jej powiedział ze po nią nie przyjedzie no obiecal ze pojedzie ze mną do lekarza... to nie wiem po co rano mi jakieś głupoty opowiada

I teraz wiem ze jak ktoś mi kiedykolwiek powie ze policja nie zmienia ludzi to mu łeb odrabie na miejscu :D

Gosia- teraz to tylko odpoczywaj
Ja mysle zeby na poczatku stycznia poprac, a potem powoli prasowac. Bo jednak troche tego jest, wiec raczej na wiecej niz 1 raz.

reklama
Fanti Ty nerwice mozesz miec a nie cukrzyce :p. Za bardzo sie nakrecasz z tego co widze na duzo rzeczy... Co do prania to dzis kupilam Lovele i po nowym roku zabieram sie za pranie o prasowanie. Cocosh ja tez teraz znow mniejszy apetyt i przez 3 tyg.przytylam tylko 1 kg :D.

Do góry