Kkasiaa
Fanka BB :)
90 na 120
Miałam taką dla dyna i teraz tez.
Miałam taką dla dyna i teraz tez.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CRP moze byc podwyzszone nawet przy bólu zeba czy katarze.Fanti popraw mnie jak cos zle napisalam ale tak cos pamiętam bo moja byla tesciowa pracowala w labolatorium
[/FONT]
Lewusek dokładnie! Białko C-reaktywne zwane CRP jest wskaźnikiem stanu zapalnego. Badanie CRP wykonuje się u pacjentów u których podejrzewa się stan zapalny (infekcje pasożytnicze, grzybicze, wirusowe, bakteryjne
Kustronka dbaj o siebie i może olej już pracę skoro masz L4
Agiszonek co nic nie piszesz po dzisiejszym USG? Jakie rokowania.. idziesz do domu??
Zgadzam się z Manką i Cocosh.. niestety.. ale i po części rozumiem Młodąmamę.. teraz nie bardzo ma wyjście.. bo co odejść? Gdzie? Za co? Zostać? ok ale jak go zmienić? Niestety to mało realne.. i trzeba by było mieć mocny charakter.. a z tego co wnioskuję on ma mocniejszy...
Nie wierzę za bardzo że do niego nie dociera.. jak Manka pisała.. tym bardziej powinien być i dbać o swoją kobietę.. ale że tak powiem "Gliniarz się nie ugnie dla baby"
A mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową.. Chrobek i misssoni jeśli dobrze pamiętam.. czy przed wprowadzeniem diety miałyście jakieś objawy? zmęczenie ? Ja jak zjem obiad to padam.. muszę się raz dziennie zdrzemnąć.. i wkręcam sobie że mam cukrzycę ciążową.. rano męczy mnie taki głód że nie wiem jak ja na czczo do lab dojadę..