reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Młodamamo ja to czytam ale nie komentuję nawet zachowania Twojego faceta. Zgadzam się z Manką.
Natomiast z doświadczenia wiem, że nic co Ci powiemy nie zmieni Twojego zdania i spojrzenia dopóki życie nie da Ci po dupie. Jak się pozna odpowiednią osobę to człowiek dopiero zdaję sobie sprawę w jakich dziwnych relacjach był do tej pory. Chyba nie za bardzo zdajesz sobie jeszcze sprawę z tego jak ciężkie będziesz mieć życie jak nic się nie zmieni. życzę Ci żeby urodzenie dziecka zmieniło jego stosunek ale nie licz na cuda.
Sorry jeśli Cię uraziłam - nie taki jest mój zamiar. Ciężko tylko się słucha jak piszesz jak Cię traktuję - nóż się w kieszeni otwiera.

reklama
Hejka :) Nie wiem czy mnie pamietacie, ale dokladnie 2 tyg temu chcialam do was dolaczyc :) na drugi dzien mialam wizyte u gina na ktorej okazalo sie, ze moja szyjka sie skrocila i zrobilo mi sie lekkie rozwarcie :baffled: zaraz na drugi dzien dostalam skierowanie do szpitala na zalozenie szwu, to byl piatek jak trfilam na oddzial wiec zrobili mi kilka badan, a w poniedzialek od razu zalozyli mi szew :-) w czwartek wyszlam do domu z zaleceniem lezenia i oszczedzania sie wiec slucham grzecznie lekarza i nic nie robie tylko leze i wstaje tylko na siku :happy:
Nie jestem w stanie was nadrobic, mama nadzieje, ze u was wszystko ok i postaram sie teraz czesciej zagladac :happy:

MlodaMama moja szyjka miala 25mm i lekkie rozwarcie, z tym ze 2tyg wczesniej miala 28mm i sie skrocila

Ktoras wczesniej pisala o listeriozie, mi w tamtej ciazy wyszla listerioza i tez zadnych objawow tego nie mialam, dostalam antybiotyk i wyleczylam ja... jedyne co to gin sprawdzal czy lozysko jest w porzadku, bo mowil ze czesto od tego cos sie robi na lozysku...

Gosia dzięki za odpowiedź :)
Teraz lez i nic nie rób :)

Kkasiaa ja się zastanawiam od tamtego tygodnia już nad praniem... no tego mam hmm baaaaaardzo dużo a jak zacznę prać wszystko na raz to pralka nie wiem czy na 6x mi starczy :p

reklama
Ja pranie ubranek zamierzam zacząć po świętach.

Gosia odpoczywaj.

Laski jaki rozmiar pościeli macie dla maluszków 90x120 czy 100x135?

Do góry