reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Młodamamo ja to czytam ale nie komentuję nawet zachowania Twojego faceta. Zgadzam się z Manką.
Natomiast z doświadczenia wiem, że nic co Ci powiemy nie zmieni Twojego zdania i spojrzenia dopóki życie nie da Ci po dupie. Jak się pozna odpowiednią osobę to człowiek dopiero zdaję sobie sprawę w jakich dziwnych relacjach był do tej pory. Chyba nie za bardzo zdajesz sobie jeszcze sprawę z tego jak ciężkie będziesz mieć życie jak nic się nie zmieni. życzę Ci żeby urodzenie dziecka zmieniło jego stosunek ale nie licz na cuda.
Sorry jeśli Cię uraziłam - nie taki jest mój zamiar. Ciężko tylko się słucha jak piszesz jak Cię traktuję - nóż się w kieszeni otwiera.

reklama
Hejka :) Nie wiem czy mnie pamietacie, ale dokladnie 2 tyg temu chcialam do was dolaczyc :) na drugi dzien mialam wizyte u gina na ktorej okazalo sie, ze moja szyjka sie skrocila i zrobilo mi sie lekkie rozwarcie :baffled: zaraz na drugi dzien dostalam skierowanie do szpitala na zalozenie szwu, to byl piatek jak trfilam na oddzial wiec zrobili mi kilka badan, a w poniedzialek od razu zalozyli mi szew :-) w czwartek wyszlam do domu z zaleceniem lezenia i oszczedzania sie wiec slucham grzecznie lekarza i nic nie robie tylko leze i wstaje tylko na siku :happy:
Nie jestem w stanie was nadrobic, mama nadzieje, ze u was wszystko ok i postaram sie teraz czesciej zagladac :happy:

MlodaMama moja szyjka miala 25mm i lekkie rozwarcie, z tym ze 2tyg wczesniej miala 28mm i sie skrocila

Ktoras wczesniej pisala o listeriozie, mi w tamtej ciazy wyszla listerioza i tez zadnych objawow tego nie mialam, dostalam antybiotyk i wyleczylam ja... jedyne co to gin sprawdzal czy lozysko jest w porzadku, bo mowil ze czesto od tego cos sie robi na lozysku...

Gosia dzięki za odpowiedź :)
Teraz lez i nic nie rób :)

Kkasiaa ja się zastanawiam od tamtego tygodnia już nad praniem... no tego mam hmm baaaaaardzo dużo a jak zacznę prać wszystko na raz to pralka nie wiem czy na 6x mi starczy :p

reklama
Ja pranie ubranek zamierzam zacząć po świętach.

Gosia odpoczywaj.

Laski jaki rozmiar pościeli macie dla maluszków 90x120 czy 100x135?

Do góry