reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mój będzie że mną tylko na zajęciach z pielęgnacji dziecka to każdy chyba idzie i wtedy jak będziemy oddział zwiedzać wtedy też a resztę sama mąż też w jakiś sposób powinien w tym uczestniczyć volka a ty sama chodzilas na każde zajęcia?

reklama
Oj tego to ja nie wiem moja firma na to sobie nie może pozwolić więc zawsze mamy kasę w terminie za dużo jest jest pracowników ale poszukam na necie na pewno coś tam będzie o tym
Ja ide wcinac fasolke po bretonsku:)

Ja się szczegółów dowiem 22 bo tam jade ale wiem od położnej że 2 spotkania na pewno a mój chce iść więc tym bardziej mnie to cieszy :) pewnie w każdej szkole są inne zasady itp :)

A ja padam na pysk.Posprzatalam calusienka kuchnie,wszystkie szafeczki,poleczki,wszystko wyciagalam,wycieralam.Teraz plecy,nogi mnie bola jak diabli.Ale przynajmnej kolejne pomieszczenie zrobione.Jutro u Lilki generalka ;-) Czekam na mikser az przyjdzie i musze ciastka piec juz jakies.

U nas zawsze wyplata do ostatniego dnia msca.Tylko w grudniu jest 23 przelew juz zeby na Wigilie kazdy mial.
Ja tez praktycznie wszystkie prezenty mam,kupowalam u siebie w AVONie albo na allegro.
Dziaslo dalej boli ale teraz jakos mniej.Na razie rumiankiem plukalam.Zobaczymy co dalej bedzie

Volka mi ta położna mówiła ze można przyjść z partnerem... Ale żE zazwyczaj same babki chodzą bez facetów :)

Ja idę 21 :D
Mój to jakoś tak sceptycznie jest nastawiony do takiej szkoły bo uważa ze ona nic niedaje bo jego kuzynki chodziły a nic im to nie dało i kropka :D

Byli ,panstwo' oglądać mieszkanie teraz :D

reklama
Bar bra i nas od 28 tyg.
I położna mówiła ze już mieli 1 organizacyjne spotkanie Ale nic nie robili i mogę dojść do nich od poniedziałku :)
Trochę się stresuje :D

Do góry