Mój będzie że mną tylko na zajęciach z pielęgnacji dziecka to każdy chyba idzie i wtedy jak będziemy oddział zwiedzać wtedy też a resztę sama mąż też w jakiś sposób powinien w tym uczestniczyć volka a ty sama chodzilas na każde zajęcia?
reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Dziewczyny która z Was się orientuję jak jest z odsetkami za niewyplacanie wynagrodzenia w terminie?
CieńWielkiejGóry
A ja padam na pysk.Posprzatalam calusienka kuchnie,wszystkie szafeczki,poleczki,wszystko wyciagalam,wycieralam.Teraz plecy,nogi mnie bola jak diabli.Ale przynajmnej kolejne pomieszczenie zrobione.Jutro u Lilki generalka ;-) Czekam na mikser az przyjdzie i musze ciastka piec juz jakies.
CieńWielkiejGóry
U nas zawsze wyplata do ostatniego dnia msca.Tylko w grudniu jest 23 przelew juz zeby na Wigilie kazdy mial.
Ja tez praktycznie wszystkie prezenty mam,kupowalam u siebie w AVONie albo na allegro.
Dziaslo dalej boli ale teraz jakos mniej.Na razie rumiankiem plukalam.Zobaczymy co dalej bedzie
Ja tez praktycznie wszystkie prezenty mam,kupowalam u siebie w AVONie albo na allegro.
Dziaslo dalej boli ale teraz jakos mniej.Na razie rumiankiem plukalam.Zobaczymy co dalej bedzie
MłodaMama93
Volka mi ta położna mówiła ze można przyjść z partnerem... Ale żE zazwyczaj same babki chodzą bez facetów
Ja idę 21
Mój to jakoś tak sceptycznie jest nastawiony do takiej szkoły bo uważa ze ona nic niedaje bo jego kuzynki chodziły a nic im to nie dało i kropka
Byli ,panstwo' oglądać mieszkanie teraz
Ja idę 21
Mój to jakoś tak sceptycznie jest nastawiony do takiej szkoły bo uważa ze ona nic niedaje bo jego kuzynki chodziły a nic im to nie dało i kropka
Byli ,panstwo' oglądać mieszkanie teraz
reklama
MłodaMama93
Bar bra i nas od 28 tyg.
I położna mówiła ze już mieli 1 organizacyjne spotkanie Ale nic nie robili i mogę dojść do nich od poniedziałku
Trochę się stresuje
I położna mówiła ze już mieli 1 organizacyjne spotkanie Ale nic nie robili i mogę dojść do nich od poniedziałku
Trochę się stresuje