reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bobodent żel na zabkowanie albo dentinox ale ten pierwszy jest właśnie z lidokaina.

Fanti pisałaś czy bym teraz poszła spokojnie do szpitala:) nie... i to tylko dlatego, że w tygodniu jestem ciągle z Zuzka sama bo M pracuje gdzieś w Polsce a przy własnej firmie ma ograniczone pole urlopowe:/
Moja mama z chęcią bym została z Zuzka ale wiem, że nie zabierze jej na żadne zajęcia dodatkowe i będzie ja wychowywać po swojemu bo ja to źle robię:/ w dodatku w moim domu by było tak jak chce moja matka...
Teściowie mieszkają 100 km od nas i pewnie by przyjechali do Zuzki ale ile by było gadki z tym :(
W dodatku też zero zajęć z Zuzka...
Ale wiesz co? Ja już raz 'wyplulam' swoje dziecko w toalecie w markecie, drugi raz coś mi wypadło do toalety w domu... czekałam godzinę na M z płaczem bo bałam się czy to nie moje dziecko czy to skrzep... dwa razy byłam przypinana pasami przy czyszczeniu... i nie chciałabym tego przeżyć trzeci raz...
Więc gdybym miała obawy to sama bym poprosiła lekarke o kilka dni w szpitalu... ;)

reklama
Mam jakis zel na dziasla ale pisze ze nie wadomo czy mozna w ciazy uzywac,Boje sie ze soe wyrzyna juz calkiem a nie ma miejsca i bedzie trzeba wyrywac :baffled:Nie dosc ze kasy duzo to i jeszcze bol okropny.Ja mialam juz 2 wyrywane 8-mi obie z lewej strony.Gorna wyrznieta prawie cala i szybko poszlo,1 dzien bolu i antybiotyk, a dolna nie dosc ze malutko wyszla to dentysta chyba godzine mi ja wyrywal to chyba 2 tygodnie mnie bolalo i mialam antybiotyk,i szczeki calkiem otworzyc nie umialam chyba z 3 tygodnie :crazy: I na ketonalu non stop.Nie wyobrazam sobie teraz tego bolu.....Zobacze co bedzie,bo jak znowu zaczne dostawac szczekoscisku to bedzie trzeba isc jednak....

Isia o matko,wspolczucie,w taki sposob dzieci stracic :-( Wiadomo lepiej dmuchac na zimne,oni sa w szpitalu po to,by nam pomoc.Zawsze moze sie okazac ze jest ok i posla do domu ale lepiej sie upewnic dla swietego spokoju.

Chyba kupie jutro jakis zel na to dziaslo bo dikucza mi strasznie :angry:

Isia ... mi wypadło w ubikacji jak lezalam w szpitalu :( a najgorsze było to ze blagalam z płaczem żeby mi w ten sam dzień zrobili usg bo ja chce TERAZ wiedzieć... to coś ty... musiałam czekac na drugi dzień żeby mi zrobili

To bardzo mi przykro. Musialam nie widziec tego posta. Moja znajoma ostatnio poronila w 6 tyg. Mowila,ze nie bylo co czyscic. Wszystko eylecialo :(

reklama
Do góry