reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Napisalam wszystko i mi net padl więc piszę jescze raz. Zwiekszyli mi dawkę do takiej jak wczoraj bo było lepiej ale na ktg dzis wieczorem mialam kilka skurczy. Zresztą ta mniejsza dawka idzie jak krew z nosa. Mam nadzieję ze palpitacje się nie pokażą. Widzę że lepiej jestt jak leżę. Jak wyjde pod prysznic albo do łazienki to to czuje ten brzuuch taki ciężki i twardy.

reklama
Oj biedactwo, no tak rozumiem. Ja w środę rano pójdę do mojej pani doktor i zapytam co z tym dalej mogę zrobić, już chyba nawet bym wolała być w szpitalu bo tak to wariuje całkiem z tej niepewności:(

Agiszonek mam nadzieję że będzie lepiej musi być!:)
Grandiflora ty też się trzymaj
Mi ustąpiły te skurcze na szczęście Grześ teraz szalał i się wypinal a tatuś zerkal i się cieszył :) to takie fajne :)

Ja juz pocwiczylam,teraz wpierniczam kanapki :) Ostatnio mam faze na jajka :-) Do kanapek :-)

Dziewczyny zaczyna 8-ka dokuczac :crazy: Dolna prawa ,ona dopiero sie wyrzyna i mnie od wczoraj dziaslo boli :-(

I z mojego narzeczonego jestem taka dumna. Siedzi ze mna w tym szpitalu caly czas. Przynosi wszystko. Usługuje..jak patrze na facetów ktorzy tu przychodzą do dziewczyn to niektórzy jakas porażka

Ja miałam podobne odczucia jak urodziłam Oliwiera.. Niektórzy tatusiowie to miałam wrażenie, że nie dorośli do swojej roli..
Mąż mnie mile zaskakiwał choć właściwie był sobą a ja nie doceniłam co miałam.. a moje "koleżanki" z sali twierdziły, że nie pije 3 dni po urodzeniu bo stary jest, nie olewa mnie bo za stary... itd.. hmm.. mój mąż miał 32 lata jak się Oli urodził więc nie uważam, że był stary.. ale jest czas i miejsce na picie i jest czas i miejsce na wspólne przeżywanie narodzin dziecka..
Mnie bardzo rozczula jak słyszę jak on teraz mówi, że nie ja jestem w ciąży ale że my jesteśmy w ciąży..
Ot choćby wczoraj moja mama bardzo pikantną paprykę do kolacji podała a mąż nie chciał jej spróbować.. mama mówi, że przecież możesz, w ciąży nie jesteś.. a on "po części jestem i dziękuję za paprykę" :sorry:

Agniszonek trzymaj się w tym szpitalu i oby brzuch już się nie stawiał i puścili Cie ba święta do domu.

Grandiflora Ty także się trzymaj.

My dzisiaj na wizycie byliśmy. Wszystko ok, Tymek waży już 1180.

reklama
Ja juz pocwiczylam,teraz wpierniczam kanapki :) Ostatnio mam faze na jajka :-) Do kanapek :-)

Dziewczyny zaczyna 8-ka dokuczac :crazy: Dolna prawa ,ona dopiero sie wyrzyna i mnie od wczoraj dziaslo boli :-(

Są takie żele dla dzieci znieczuleniowe jak się ząbki wyżynają więc może coś takiego mogłabyś posmarować.. Ja miałam kiedyś tak taki czerwony dla młodego, wiśniowy.. baby.. coś tam.. Isia-farmaceutka może nam pomoże.. on był z lidnokainą.
Jak mnie bolał ząb to używałam i pomaga bardzo..

Do góry