reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Cień to akurat nie fajnie że do wnuczki maja takie podejście :( ale ja sama nie wiem jak będzie z moim ojcem bo na razie zachowuje się jakby go to wcale nie obchodziło :(
Co do teściów to są ok ale codo pilnowania małego to chyba kiepsko od momentu jak babcia mojego wróciła do domu i miała problemy z ręką a ćwiczyć nie chciała to ja z nią chciałam ćwiczyć i chodzić na spacery ale tesciowa- jej córka stwierdziła że po co jak babcia nie chce to nie i leżały obie całymi dniami na łóżku więc stwierdzilam że mam to gdzieś i na moja pomoc niech już nie liczą bo oni jak chcieli jechać na wakacje to ktoś musiał zostać z babcia w domu czyli musialabym wziasc 2 tyg swojego urlopu nie zgodziłam się więc nie licze na to że zostaną mi z moim dzieckiem np jak będziemy chcieli gdzieś wyjść razem
Ostatnim razem już mi teściowa powiedziała że po macierzynskim muszę wziasc wychowawczy bo kto mi z dzieckiem zostanie !!!! Dla mnie szok ale z moja mama jestem ugadana i bedziemy na zmiany pracować wraz z mężem :)

reklama
Fanti ja mam podobnie mój nie lubi się klucic więc siedzi cicho i bierze winę na siebie :)
Ale od kad mieszkamy sami to jakoś się nie klucimy na razie :p

A moi rodzice mimo sporów i trudnych chwil są razem i jeżdżą sobie co roku na wycieczki. Widzę jak tata podejdzis przytuli, mama pocaluje....jak tata jest w delegacji to dzwoni co 2 godziny. Naprawdę widać że się kochają. Ale sprzeczki sa jak wszędzie. Ostatnio mieli 40lecie slubu i nawet po kryjomu nauczyli sie salsy i zatańczyli pierwzzy taniec a potem zaspiewali razem "żono moja serde moje" ze zmienionym tekstem dla.mojej mamy "mężu drogi". Więc jestem super zadowolona z nich. Mam 3 fantastycznego rodzenstwa. Życzę szzystkim takiej zgranej paczki jaką tworzymy. Na wigilii nas ma byc 17 osób. O ile wyjde ze szitala bo znowu mi brzuch twardnieje i dzidzius sie na dół przesunął. Musze leżeć

Bar bra to ja mam zawsze odmienne zdanie niż mama mojego...
Odnoszę wrażenie żE według niej ja o niczym nie mam pojęcia byliśmy na kupnie tej szafy chcieliśmy kęs a duża rozsowana siostra mojego kupiła fajną Ale cała z lustrami i jego mama dzwoni żebyśmy przyjechali pooglądać i Ja mówię ze fajna pojemna Ale ja nie chce z lustrami a ona czemu? A ja ze nie będę chodzila za Blanka i wiecznie wybierała tych palców albo jak mi język pozostawia :)i ze to nie jest u nas dobrym rozwiązaniem a wiecie co mi powiedziała?!?!
Co za problem wytrzec lustro jak upalcuje wiecznie masz jakiś problem a zobaczysz żE większy bałagan będziesz miała...
Ja jej mówię moja kasa moje mieszkanie moja szafa żadnych luster nie będzie :D

I z mojego narzeczonego jestem taka dumna. Siedzi ze mna w tym szpitalu caly czas. Przynosi wszystko. Usługuje..jak patrze na facetów ktorzy tu przychodzą do dziewczyn to niektórzy jakas porażka

A jak często masz skurcze Agiszonek? A ogólnie lekarze mówią ze lezenie pomoże? Jak np wyjdziesz to mówią ze jak będziesz leżeć to będzie ok? Ja mam te twardnienia w ciągu dnia co ok godzinę dwie a wieczorami od 19 np. co pół godziny i to tak cały czas mimo tych wszystkich leków co dostałam i leżenia cały dzień:(

reklama
Do góry