reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Lewusek Ale to jest często na polskich dzieciach bo ta dziewczynka z tym lancuszkiem była Polka... i ja terroryzowaly inne dzieci :/ za religię tak właściwie

Hahaha lewusek zapytaj czy woli komendy po polsku niemiecku czy wybiera może angielski jak nie rozumie :D

Moja ciocia np.robi tak ze wnuczka powiedziała ze nie będzie jadła zupy BO NIE to od godz. 14 do 19:30 bo wtedy ma kolację nie ma prawa nic zjeść! I tak właściwie przeglodzila ja pare razy i juz spoko bez kolacji też szła parę razy :p

Ale ostatnio jak wrócił... miałam taki kryzys :D a tu właściwie nie chciałam żeby jedno z nas cierpialo wiec go inaczej udobruchalam :)

U nas też romantyzm wygasł trochę i też chciałam posłać mala na jedną nocke Ale nie wiem czy nie będzie mi przykro... ŻE jej nie mam :(

Ja może będę się pakować jutro już powoli...

Rajstopki to raczej malo wygodne dla takiego malego bobasa, najbardziej poręczne to chyba beda pajacyki. Ale to już wiadomo wd uznania.
Moja Majka miała dzisiaj Christmas Concert no i byla narratorem przebranym za pudding z czego nie byla najszczesliwsza. Ale za to dostawalismy na wejściu informacje kto bedzie odgrywal jaka role. .. a na okladce Mojej corci rysunek, ktory wygrał konkurs na 4 klasy.

Bo się właśnie zastanawiam trochę marca i kwietnia nie wiadomo jak to z pogoda będzie myślę że 2 pary były by ok tylko nie mam pojęcia jaki rozmiar:(
No ja też młodamama staram się go jakoś udobruchac ale u mnie znowu pojawił się problem bo od 3 tyg mam opryszczke jak jedna zejdzie to następną wychodzi :( ostatnio dziś czulam nakleilam plaster i było ok a teraz budze się dziś rano i czuje kolejną trochę już urosła nakleilam plaster żeby się nie rozeszła i zobaczymy jak to będzie a obiecalam mojemu coś dziś i co teraz :(

Bar bra kurde to lipa troszke Ale na pewno zrozumie :) a masz jakieś maści na ta opryszczke ?
Ale nie powiem ze mi nie brakuje... bliskości bo tak naprawde miesiąc nic nie było a z tego ze jest jeszcze tak daleko to bardziej mi sie chce a tu lekarz mówi ze nie wolno mi NIC :(

Mój mi tak ciśnienie podniósł dzisiaj ze ma szlaban do końca grudnia jak na razie :D

Ja chce malej ubierać rajstpki np. W niedzielę do sukienki :p Ale mam 4 i mi wystarczą

reklama
Kkasiaa gratulacje :)
Młodamama ja maści nie używane bo jak dla mnie to lipa ja tylko plastry a jak już urosnie to trudno daje jej powietrze i czekam aż sama zejdzie :)

Do góry