reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kkasia gratulacje!!! kolejna dziewczynka:)
ja planuję kupić body z długim i krótkim rękawem i pajace, a jak się zrobi cieplej to wtedy pewnie jakieś sukieneczki, spódniczki itd. Muszę też kupić zimowy kombinezon, bo pewnie koniec lutego-początek marca będzie jeszcze zimno, ale zastanawiam się, czy na 56 czy na 62. Zobaczę po następnym usg, będę miała w okolicach połowy stycznia, jak lekarz oceni jej wagę, jak dotąd jest trochę poniżej średniej, więc pewnie nie będzie zbyt duża.

reklama
Bar Bra ja rajstopek nie kupuje zadnych. Kubus ma 20 miesiecy i jeszcze nigdy nie mial rajstopek zalozonych, wiec teraz tez nie kupuje:) Dla maluszka pajacyk pod kominezon a dla starszaka bielizna termo:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny, przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo ale kot przegryzl mi kabel od neta i niestety musialam.jakis czas sie bez.niego obejsc.
Dzisiaj bylam na.usg zdjecie w odpowiednim temacie i u lekarza tez bylam wszystko jest u nas ok. Cukrzycy nie ma cisnienie bardzo dobre...a maluszek Marcelek wazy juz 1590g.
Obiecuje byc teraz z wami caly czas :*

Lewusek trzeba działać, bo potem dojdzie do rekoczynow na dziecko ! Zacznie się od kurtki a skończy na plecach córeczki ; ( nauczyciele muszą działać to tez ważne

Barbara oj ja też mówiłam "damy Bartuśia na cały dzień a my odpoczniemy " i co mały ma 15 miesięcy skończone,a najdłużej go zostawiłam na 5 godzin j to byłam na zakupach itp ;D

Kasia super wkoncu znacie płeć ;) gratuluję córeczki ;)

Lilith ale duży chłopczyk. No chyba największy ze wszystkich dzieciaczków naszych, a zaraz po nim Grześ ;p ja jestem ciekawa ile moja waży ;D

Wiecie nad czym się zastanawiam...
Bo mój gin.ma trochę staroswieckie jakieś usg tyle czasu chodzę a nigdy mi nie powiedział ile waży jaka jest długa ani nic
Czy sobie gdzieś nie iść tak prywatnie np. W styczniu na samo usg jakieś prywatnie żeby mi ja zobaczyli :)

Może któraś z was wystawia uzywane ciuszki na internecie. Myślałam narazie by wystawić na olx, za grosze by sie tego pozbyć.Ciuchów mam cały komandor na strychu od 56 do 116cm. Buty, kurtki i inne rzeczy. Teraz wiedząc że będzie dziewczynka niema sensu tego chomikowac.

Więc jak zrobić najlepsze zdjecia. Raczej będę robić całe paki.

reklama
No nic,ze np.przyszlam popatrzec na dzidzie w 3d albo ostatnio bylam na polowkowym tez prywatnie,bo ten moj lekarz slabo mi pomierzyl,tzn.wszystkich pomiarow nie robil. Teraz ide w polowie stycznia jeszcze prywatnie,bo to jest ten lekarz,ktory mi zaproponowal cesarke,wiec wypada sie jeszcze u niego pokazac ;)

Do góry