reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aha :D tzn ja bylam dwa razy na prenatalnych w 1 i 2 trymestrze ale 250zl dalam za wizyte a ja to wlasciwie juz za tym 3 razem bym chciala takie normalne usg ale żeby mi powiedzieli ile waży i czy dalej jest dziewczynka a za 3d ile placilas?

reklama
Witam dziewczynki :-)
Ja jutro rano ide na glukoze,az sie boje :crazy:
Dzis tez rano bylam na zakupach ale takich zwyklych i normalnie kregoslup mi w kolejce wysiadal,slabo mi bylo ale po co kobiecie w ciazy miejsca ustepowac...Ja nie wiem ludzie slepi czy jak? Jedynie babka w aptece jak kupowalam na grype jakis srodek w saszetkach to sie popatrzyla i spytala podejrzliwie czy to do mnie a ja mowie ze nie ze do meza :-) Wiec zorientowala sie:-)

Ja juz planuje wielkie porzadki od jutra,pranie,generalne sprzatanie...Az dziw ze za 2 tygodnie Wigilia.Juz w Kauflandzie karpie plywaja,choinki przed sklepem sprzedaja zywe...

A i oczywiscie zaczynam sie bac czy dam rade z takim malenstwem,z jednej strony chce bardzo a z drugiej boje sie.Czyzby panika przed porodem juz ? :szok:

Jeny laski ta ciaza to na prawde dziwne stany. Tak mnie naszlo w momencie takie meega silne uczucie,ze normalnie prawie sie poryczalam. Pomyslalam sobie jakie mam szczescie,ze mam taka wspaniala rodzine. Poszlam ucalowac meza i dzieci,bo tak mnie to od sroda przepelnialo. Caly czas stoje i mysle o tym,ze na codzien czlowiek tego nie docenia. Matko ale mnie naszlo! Masakra!

Ja rajstopkek na początek nie będę kupowała ,bo mała będzie miała jakieś śpioszki itp no i kombinezon. ja rodzeństwo na koniec marca (planowo ) wiec zaraz będzie ciepło ;)

Dziewczyny bo ja chyba czegoś nie rozumiem... kupiłam Bartusiowi dwie koszule na allegro i sweterek. Za wszystko wyszło 4,50... kobieta napisała mi, że jak kupie coś jeszcze to pośle to do paczkomatu za 8 zł. Chciałam koszule jeszcze od niej kupić ale nie umiała ich znaleźć więc napisałam jej, że kupię najwyżej innym razem. A teraz niech wyśle to co wygrałam, czyli te trzy rzeczy... i zapłaciłem jej 12,50. I dostaje od niej maila ze miałam za każdą rzecz zapłacić po 8 zł za dostawę bo ona tak miała w cenniku dostawy.
Czy to logiczne? Bo ja mam chyba ciężki dzień i nie rozumiem za bardzo o co chodzi:/

Jeny laski ta ciaza to na prawde dziwne stany. Tak mnie naszlo w momencie takie meega silne uczucie,ze normalnie prawie sie poryczalam. Pomyslalam sobie jakie mam szczescie,ze mam taka wspaniala rodzine. Poszlam ucalowac meza i dzieci,bo tak mnie to od sroda przepelnialo. Caly czas stoje i mysle o tym,ze na codzien czlowiek tego nie docenia. Matko ale mnie naszlo! Masakra!

Mnie ostatnio tez takie uczucie naszlo :-)

Bar- brutalne ale posisialam sie ze smiechu- a bo ja wiem czy tak "z glodu nikt nie umarl..." [emoji12]
Chyba chodzilo o inne powiedzenie :p

Kkasiaa- witam w gronie mam malutkich ksiezniczek! Gratulacje:)))

W czym zamierzacie prac ciuszki maluszkow? Polecacie jakies konkretne specyfiki?

Moja Majka miała dzisiaj Christmas Concert no i byla narratorem przebranym za pudding z czego nie byla najszczesliwsza. Ale za to dostawalismy na wejściu informacje kto bedzie odgrywal jaka role. .. a na okladce Mojej corci rysunek, ktory wygrał konkurs na 4 klasy.

Sarna koniecznie wstaw zdjęcie bo mam problemy z wyobraźnią.. jaak wygląda przebranie za pudding??:confused::confused:

Mamy dziewczynkę. Zosia waga 720gram

Jak czytam ile ważą tu dzieciaczki to aż się ucieszyłam, że twoja Zosia waży tyle.. Mój bronek ma 800 g.

Może któraś z was wystawia uzywane ciuszki na internecie. Myślałam narazie by wystawić na olx, za grosze by sie tego pozbyć.Ciuchów mam cały komandor na strychu od 56 do 116cm. Buty, kurtki i inne rzeczy. Teraz wiedząc że będzie dziewczynka niema sensu tego chomikowac.

Więc jak zrobić najlepsze zdjecia. Raczej będę robić całe paki.

Kasia dawaj zdjęcia.. ja z chęcią mogę kupić pakę.. tak od 72 do 116 na prv i cenę pisz od razu.

reklama
Dziewczyny bo ja chyba czegoś nie rozumiem... kupiłam Bartusiowi dwie koszule na allegro i sweterek. Za wszystko wyszło 4,50... kobieta napisała mi, że jak kupie coś jeszcze to pośle to do paczkomatu za 8 zł. Chciałam koszule jeszcze od niej kupić ale nie umiała ich znaleźć więc napisałam jej, że kupię najwyżej innym razem. A teraz niech wyśle to co wygrałam, czyli te trzy rzeczy... i zapłaciłem jej 12,50. I dostaje od niej maila ze miałam za każdą rzecz zapłacić po 8 zł za dostawę bo ona tak miała w cenniku dostawy.
Czy to logiczne? Bo ja mam chyba ciężki dzień i nie rozumiem za bardzo o co chodzi:/

Cos ta babke chyba poebalo....

Do góry