reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Aha :D tzn ja bylam dwa razy na prenatalnych w 1 i 2 trymestrze ale 250zl dalam za wizyte a ja to wlasciwie juz za tym 3 razem bym chciala takie normalne usg ale żeby mi powiedzieli ile waży i czy dalej jest dziewczynka a za 3d ile placilas?

reklama
Witam dziewczynki :-)
Ja jutro rano ide na glukoze,az sie boje :crazy:
Dzis tez rano bylam na zakupach ale takich zwyklych i normalnie kregoslup mi w kolejce wysiadal,slabo mi bylo ale po co kobiecie w ciazy miejsca ustepowac...Ja nie wiem ludzie slepi czy jak? Jedynie babka w aptece jak kupowalam na grype jakis srodek w saszetkach to sie popatrzyla i spytala podejrzliwie czy to do mnie a ja mowie ze nie ze do meza :-) Wiec zorientowala sie:-)

Ja juz planuje wielkie porzadki od jutra,pranie,generalne sprzatanie...Az dziw ze za 2 tygodnie Wigilia.Juz w Kauflandzie karpie plywaja,choinki przed sklepem sprzedaja zywe...

A i oczywiscie zaczynam sie bac czy dam rade z takim malenstwem,z jednej strony chce bardzo a z drugiej boje sie.Czyzby panika przed porodem juz ? :szok:

Jeny laski ta ciaza to na prawde dziwne stany. Tak mnie naszlo w momencie takie meega silne uczucie,ze normalnie prawie sie poryczalam. Pomyslalam sobie jakie mam szczescie,ze mam taka wspaniala rodzine. Poszlam ucalowac meza i dzieci,bo tak mnie to od sroda przepelnialo. Caly czas stoje i mysle o tym,ze na codzien czlowiek tego nie docenia. Matko ale mnie naszlo! Masakra!

Ja rajstopkek na początek nie będę kupowała ,bo mała będzie miała jakieś śpioszki itp no i kombinezon. ja rodzeństwo na koniec marca (planowo ) wiec zaraz będzie ciepło ;)

Dziewczyny bo ja chyba czegoś nie rozumiem... kupiłam Bartusiowi dwie koszule na allegro i sweterek. Za wszystko wyszło 4,50... kobieta napisała mi, że jak kupie coś jeszcze to pośle to do paczkomatu za 8 zł. Chciałam koszule jeszcze od niej kupić ale nie umiała ich znaleźć więc napisałam jej, że kupię najwyżej innym razem. A teraz niech wyśle to co wygrałam, czyli te trzy rzeczy... i zapłaciłem jej 12,50. I dostaje od niej maila ze miałam za każdą rzecz zapłacić po 8 zł za dostawę bo ona tak miała w cenniku dostawy.
Czy to logiczne? Bo ja mam chyba ciężki dzień i nie rozumiem za bardzo o co chodzi:/

Jeny laski ta ciaza to na prawde dziwne stany. Tak mnie naszlo w momencie takie meega silne uczucie,ze normalnie prawie sie poryczalam. Pomyslalam sobie jakie mam szczescie,ze mam taka wspaniala rodzine. Poszlam ucalowac meza i dzieci,bo tak mnie to od sroda przepelnialo. Caly czas stoje i mysle o tym,ze na codzien czlowiek tego nie docenia. Matko ale mnie naszlo! Masakra!

Mnie ostatnio tez takie uczucie naszlo :-)

Bar- brutalne ale posisialam sie ze smiechu- a bo ja wiem czy tak "z glodu nikt nie umarl..." [emoji12]
Chyba chodzilo o inne powiedzenie :p

Kkasiaa- witam w gronie mam malutkich ksiezniczek! Gratulacje:)))

W czym zamierzacie prac ciuszki maluszkow? Polecacie jakies konkretne specyfiki?

Moja Majka miała dzisiaj Christmas Concert no i byla narratorem przebranym za pudding z czego nie byla najszczesliwsza. Ale za to dostawalismy na wejściu informacje kto bedzie odgrywal jaka role. .. a na okladce Mojej corci rysunek, ktory wygrał konkurs na 4 klasy.

Sarna koniecznie wstaw zdjęcie bo mam problemy z wyobraźnią.. jaak wygląda przebranie za pudding??:confused::confused:

Mamy dziewczynkę. Zosia waga 720gram

Jak czytam ile ważą tu dzieciaczki to aż się ucieszyłam, że twoja Zosia waży tyle.. Mój bronek ma 800 g.

Może któraś z was wystawia uzywane ciuszki na internecie. Myślałam narazie by wystawić na olx, za grosze by sie tego pozbyć.Ciuchów mam cały komandor na strychu od 56 do 116cm. Buty, kurtki i inne rzeczy. Teraz wiedząc że będzie dziewczynka niema sensu tego chomikowac.

Więc jak zrobić najlepsze zdjecia. Raczej będę robić całe paki.

Kasia dawaj zdjęcia.. ja z chęcią mogę kupić pakę.. tak od 72 do 116 na prv i cenę pisz od razu.

reklama
Dziewczyny bo ja chyba czegoś nie rozumiem... kupiłam Bartusiowi dwie koszule na allegro i sweterek. Za wszystko wyszło 4,50... kobieta napisała mi, że jak kupie coś jeszcze to pośle to do paczkomatu za 8 zł. Chciałam koszule jeszcze od niej kupić ale nie umiała ich znaleźć więc napisałam jej, że kupię najwyżej innym razem. A teraz niech wyśle to co wygrałam, czyli te trzy rzeczy... i zapłaciłem jej 12,50. I dostaje od niej maila ze miałam za każdą rzecz zapłacić po 8 zł za dostawę bo ona tak miała w cenniku dostawy.
Czy to logiczne? Bo ja mam chyba ciężki dzień i nie rozumiem za bardzo o co chodzi:/

Cos ta babke chyba poebalo....

Do góry