reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Jeeeja przyppmnialo mi sie jaki ja mialam dzisiaj sen. Snilo mi sie cos,ze auto nam sie zepsulo i czekalismy chyba na naprawe i ja nagle patrze na moj brzuch jak zaczyna sie ruszac a tam przez brzuch przeswituje malenka raczka i nozka! Jakie to bylo piekne! ;)

Dzien dobry wszystkim mamom:)
Cocosh- pieknie masz w domu- serio jak z katalogu drogiego w ch sklepu i projektu znanego cudaka... Ahhh.... [emoji5]️ jedyne co bym dodala to troszke zieleni w postaci kwiatow/trawy. Bosko [emoji173]️ ps. Oprocz szafek przy lozku w sypialni- mi tez kojarza sie ze szpitalnymi.

Wszystkim chorowitkom- czy malym czy duzym zycze powrotu do zdrowia!:)

Mloda Mama! Moj luby to by Cie "ubil"!!! Wiec teraz robie to ja. Majac ciaze zagrozona- bo skracanie szyjki to nie byle co- Ty stoisz ponad godzine w kolejce do lekarza????!!!! No tak mnie wkurzylas, ze za ucho bym Cie wytarala!!!! Ja zchowywalam sie podobnie- a bo glupio mi tak- ale do cholery te kobiety juz swoje przezyly a Ty masz jeszcze maluszka w brzuchu o ktorym powinnas myslec. Ty moze i dasz rade ale skad wiesz jak Twoja malutka myszka to znosi????!!! Czy kobiety w ciazy musza najpierw zobaczyc co sie dzieje gdy nie walcza o swoje prawa by egzekwowac kulture od innych? A jakbys zemdlala/ dostala krwawien/ wyladowala w szpitalu juz do porodu??!! Stala bys dalej??? Przejmowala sie jakimis babami??!! Nigdy wiecej! Masz prawo pierszenstwa i masz z tego korzystac! Krzycze na Ciebie! [emoji35][emoji9]

Witam się i ja :D
Dziękuję bursztynek za ranny opiernicz :p
Muszę nauczyć się walczyć o swoje ale jakoś tak mi ciężko :/ bo na mnie patrzą jak na ,dziecko w ciazy' i jakoś tak nie wiem...
U swojego lekarza nie miałam z tym problemu bo tam zawsze jest miejsce :p

Mam zamiar wrócić dzień wcześniej do domu mój jutro ma ostatni egzamin i wraca ma przyjść jakąś babą oglądać mieszkanie tylko jest mały problem bo nie mam aż tak Na błysk posprzatabe i trochę mi głupio :/ prosiłam mojego żeby przełożył to na sobotę żeby chociaż pomógł mi łóżko zascielic (bo ta sofa jest nowa i cholernie ciężko się Ja podnosi) i cos przedkurzal :(

Dzień Dobry Mamuśki:-)
Ja właśnie wróciłam z zakupów i ledwo żyję. Stałam już przy kasie, babka przede mną płaciła kartą i terminal się zawiesił. Czekałam chyba z 15 minut i już powoli mi się słabo robiło, raz zimno, raz gorąco- miałam ochotę zostawić te zakupy i wyjść, ale jakoś wytrzymałam. Boże dobrze, że już jestem w domu. Napiję się małej kawki na wzmocnienie;-)

Ja znowu zaszalałam na allegro. Kupiłam koszule i sweterek na 62 cm za 1 zl/sztukę i jedną koszule za 8 zł. :)
I napisałam do kobiety w sprawie kombinezonu z miska za 20 zł. Może wycofa mi aukcje...

La Luna masakra jakaś co się z nami zaczyna dziać, prawda? My byliśmy w zeszłą sobotę w empiku żeby Zuzka sobie coś kupiła i myślałam, że oszaleje... a jeszcze nie mamy prezentów na święta:/

Dziewczyny niedobrze mi :/ jestem mi jakoś tak ciężko na zoladku że masakra:(
Chyba Bartus gdzieś mnie uciska bo masakra jakaś a szaleje na całego;)

reklama
witam!!

Myślałam, ze to tylko ja się tak masakrycznie czuje :/, plecy bolą strasznie już, chodzę jak kwoka, butów zawiązać nie mogę. Zośka w brzuchu daje do wiwatu ostro ah.

Dziś pogoda śliczna myślałam o dłuższym spacerku z synkiem ale gdzie tam nie mam sił. Odprowadziliśmy tylko córkę do szkoły.

Do góry