reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti chyba nie zczaiłam o co chodzi z tymi slodyczami :p.

Zadowalanie się słodyczami gdy masz ochotę na seks jest w zasadzie ok tyle że można się nieco pobudzić. Pod wpływem ciepła i tarcia czekolada Ale i cukier się roztapia ;)
Generalnie lepiej sprawdzają się gadżety z silikonu czy plastiku. :p
Skoro mąż ma cały tydzień nocki może warto się zaopatrzyć w różne zamienniki ;)

Jesteśmy już w domu na szczęście, dostałam te czopki scopolan na 5 dni powiedział dr ze jak się ma naprawdę niewydolność szyjki to takie skurcze w ciągu 1-2 dni prowadzą do rozwarcia i porodu a jak i mnie jest sprawdzone ze szyjka taka sama mimo skurczy to tak powinno zostać. Mam nie iść do pracy do końca tygodnia i pokazać się za tydz u lekarza prowadzącego. Dzięki bardzo za wsparcie i kciuki! :) powiedzieli ze więzadła macicy nie nadążają za jej wzrostem i ja pociągają i twardnieje ze te leki wszystkie działają trochę na to i żeby mamy się nie stresowaly ale generalnie jak skurcze prowadzą do skracania szyjki to wtedy trzeba leżeć i leczyć i uważać a jak nie prowadzą to mogą sobie być.

Grandiflora no to sie teraz oszczedzaj!!!
Fanti pisalas, ze wcina Tobie posty, a używasz buźki? Bo od kiedy nie używam gotowych buziek to mi już postów nie wcina.
coli nie moge bo mam zaraz zgage :(
A corcie zaczęłam posylac na konie, ale teraz za zimno więc może na wiosnę... no i Majka chodzi jeszcze do polskiej szkoły.

reklama
A mój M o 6:30 powinien 'już' być w domku :)
I dobrze bo już za nim tęsknię baaaaaaaardzo a po drugie pomoże mi ogarnąć fryzjera dla psa i Zuzke zawiezie na jakiś występ w szkole. A z drugiej strony chciałam dzisiaj skoczyć do hm i c&a a on zmęczony na bank ze mną nie pojedzie:/

Do góry