reklama
Zadowalanie się słodyczami gdy masz ochotę na seks jest w zasadzie ok tyle że można się nieco pobudzić. Pod wpływem ciepła i tarcia czekolada Ale i cukier się roztapia
Generalnie lepiej sprawdzają się gadżety z silikonu czy plastiku.
Skoro mąż ma cały tydzień nocki może warto się zaopatrzyć w różne zamienniki
Nie,nie. Ja nie lubie takich bajerów jednak
Grandiflora dobrze ,że już jesteś w domku.
Jezu ja pół nocy się budzilam i spać nie mogłam ... teraz mąż wstał i pobudka zrobił wiec juz nie zasne, zanim on wyjdzie a potem mały wstanie i dziękuję ... coś czuje ,ze dziś będę miała ciężki dzień wrrr
Jezu ja pół nocy się budzilam i spać nie mogłam ... teraz mąż wstał i pobudka zrobił wiec juz nie zasne, zanim on wyjdzie a potem mały wstanie i dziękuję ... coś czuje ,ze dziś będę miała ciężki dzień wrrr
Kkasiaa
Fanka BB :)
Ja nie spie od 4.30
Mąż tak wrócił z pracy poszedł spac a ja juz nie mogłam usnąć. Makabra
Mąż tak wrócił z pracy poszedł spac a ja juz nie mogłam usnąć. Makabra
marcowa 07
Fanka BB :)
Witam się z rana !
Ciężko Was nadrobić, zwłaszcza, że niektóre zamiast w nocy spać, to drukują oczywiście współczuję bezsenności
Ja dziś mam wizytę u gin. Mam mieć usg, zobaczymy, może dowiem się jaka duża jest moja Kruszynka Powiem Wam, że dla mnie te Wasze skurcze to póki co czarna magia, nawet nie wiem, czy byłabym w stanie zorientować się, ze to to. Nie wiem, być może jeszcze nie miałam. Czasem twardnieje mi brzuch, ale nie na chwilkę, tylko tak troszkę dłużej, więc myślę, że to nie skurcze ? Mam nadzieję,że dowiem się też co z moją szyjką, bo póki co słowa o niej nie słyszałam, ale może teraz po zmianie lekarza będzie więcej konkretów.
PS. z ciuszków, to już wszystko mam. Teraz tylko muszę kupić płyn do prania i pomalutku, chyba w styczniu zacznę prać, prasować, układać :-)
Od stycznia też zaczynam szkołę rodzenia
Czas na golenie, jak ja tego nie lubię :/
Ciężko Was nadrobić, zwłaszcza, że niektóre zamiast w nocy spać, to drukują oczywiście współczuję bezsenności
Ja dziś mam wizytę u gin. Mam mieć usg, zobaczymy, może dowiem się jaka duża jest moja Kruszynka Powiem Wam, że dla mnie te Wasze skurcze to póki co czarna magia, nawet nie wiem, czy byłabym w stanie zorientować się, ze to to. Nie wiem, być może jeszcze nie miałam. Czasem twardnieje mi brzuch, ale nie na chwilkę, tylko tak troszkę dłużej, więc myślę, że to nie skurcze ? Mam nadzieję,że dowiem się też co z moją szyjką, bo póki co słowa o niej nie słyszałam, ale może teraz po zmianie lekarza będzie więcej konkretów.
PS. z ciuszków, to już wszystko mam. Teraz tylko muszę kupić płyn do prania i pomalutku, chyba w styczniu zacznę prać, prasować, układać :-)
Od stycznia też zaczynam szkołę rodzenia
Czas na golenie, jak ja tego nie lubię :/
reklama
Teraz już oficjalnie dzień dobry : ) moja noc nawet spokojna była. Byłam dwa razy siusiu, ale tylko zadzwoniłam do M jak mu mija droga i szybko zasnelam z powrotem. Potem obudził mnie M o 7 rano jak wrócił. Teraz znowu chce mi się spać ale M pojechał z Zuzka do przedszkola i po jakieś blachy i jak wróci to pewnie mnie obudzi :/ a ja nie lubię jak ktoś mnie budzi po 20 czy 30 minutach
Kto dzisiaj wizytuje? Grandiflora jak się czujesz?
Miłego dnia dla wszystkich! i spokojnego
Kto dzisiaj wizytuje? Grandiflora jak się czujesz?
Miłego dnia dla wszystkich! i spokojnego