reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Misssoni szybciej chyba znajdziesz jakieś zajęcia ruchowe, rytmiczne, rozwijające... spróbuj w domu kultury czegoś poszukać.

reklama
Misssoni szybciej chyba znajdziesz jakieś zajęcia ruchowe, rytmiczne, rozwijające... spróbuj w domu kultury czegoś poszukać.

Tylko ze ja już znalazłam taekwando dla 3 latków w moim mieście zastanawiałam się tylko czy dzieci w tym wieku będą potrafiły się skupić i współpracować na treningach

Fanti chyba nie zczaiłam o co chodzi z tymi slodyczami :p. Stezenie glukozy po 2 godzinach od 153?????? Ja mialam 87 ;p. Grandiflora trzymaj sie i dawaj znac co u Ciebie.

Tylko ze ja już znalazłam taekwando dla 3 latków w moim mieście zastanawiałam się tylko czy dzieci w tym wieku będą potrafiły się skupić i współpracować na treningach
Ja bym polecała taekwondo bo w odróżnieniu od jujitsu tam kontakt jest na dużo dalszym etapie.. na początek kondycja i rutynowe powtarzanie czynności.. wprowadzanie układów jest chyba przed zdaniem na biały pas.. Także ja bym widziała takiego maluszka na zajęciach.. a wiem co mówię, mój syn 3 stopnie zdał dzięki przygotowaniu mamy:-p

Hej dziewczyny ja miałam dzisiaj ze 20 tych moich twardnien brzucha co godzinę- co pół i w końcu się zdecydowałam jechać na IP. W Usg szyjka ok 4 cm dali mi zastrzyk domiesniowy z no spa 2 czopki ze scopolanu i leżę pod ktg. Jejku mam nadzieje ze chociaż mi powiedzą kiedy następnym razem się martwić a kiedy nie:(
A co powiedzieli lekarze? czego oznaką jest takie twardnienie??
Daj znać czy zostałaś w szpitalu..

Misssoni TO jest wszystko zależne od dziecka :) czy jest w stanie się skupić i słuchać poleceń :) moja przyjaciółka prowadziła karate dla 3.4.5latkow (byłam z nią ten 1 raz) i powiem szczerze? PORAŻKA ja bym sie tego nie podjela w sensie takich maluchow a bylo ich z 8 szt najgorsza rzecz to sa rodzice na sali dzieci co chwilę wołały mamy 2 plakalo po każdym ćwiczeniu nie wiadomo czemu... dezorganizowaly cala grupę bo dzieci nie mogly się skupic inne dzieci biegaly po całej sali albo podbiegaly do rodziców i się p rzytulaly... Wiec właściwie bym chciała widzieć jak 3 latki ogarna na treningu :D co innego swoje dziecko bo robisz ćwiczenia ćwiczenia domu... i jedno dziecko a nie dałaś grupę :)

reklama
Grandiflora dawna znać jak tam bo się martwimy i wracaj do domu zero szpitali daj znać jak ktg
Mi Grześ trochę więcej podokuczal teraz pije Cole i potem do spania znacie jakiś fajny dramat żebym se obejrzała? :)

Do góry