reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Grandiflora O.O szyjka długa...jest !
3maj się kochana! I dawaj znaki co Ci powiedzą później
3maj się kochana! I dawaj znaki co Ci powiedzą później
misssoni
Misssoni szybciej chyba znajdziesz jakieś zajęcia ruchowe, rytmiczne, rozwijające... spróbuj w domu kultury czegoś poszukać.
Tylko ze ja już znalazłam taekwando dla 3 latków w moim mieście zastanawiałam się tylko czy dzieci w tym wieku będą potrafiły się skupić i współpracować na treningach
Ja bym polecała taekwondo bo w odróżnieniu od jujitsu tam kontakt jest na dużo dalszym etapie.. na początek kondycja i rutynowe powtarzanie czynności.. wprowadzanie układów jest chyba przed zdaniem na biały pas.. Także ja bym widziała takiego maluszka na zajęciach.. a wiem co mówię, mój syn 3 stopnie zdał dzięki przygotowaniu mamyTylko ze ja już znalazłam taekwando dla 3 latków w moim mieście zastanawiałam się tylko czy dzieci w tym wieku będą potrafiły się skupić i współpracować na treningach
A co powiedzieli lekarze? czego oznaką jest takie twardnienie??Hej dziewczyny ja miałam dzisiaj ze 20 tych moich twardnien brzucha co godzinę- co pół i w końcu się zdecydowałam jechać na IP. W Usg szyjka ok 4 cm dali mi zastrzyk domiesniowy z no spa 2 czopki ze scopolanu i leżę pod ktg. Jejku mam nadzieje ze chociaż mi powiedzą kiedy następnym razem się martwić a kiedy nie
Daj znać czy zostałaś w szpitalu..
MłodaMama93
Misssoni TO jest wszystko zależne od dziecka czy jest w stanie się skupić i słuchać poleceń moja przyjaciółka prowadziła karate dla 3.4.5latkow (byłam z nią ten 1 raz) i powiem szczerze? PORAŻKA ja bym sie tego nie podjela w sensie takich maluchow a bylo ich z 8 szt najgorsza rzecz to sa rodzice na sali dzieci co chwilę wołały mamy 2 plakalo po każdym ćwiczeniu nie wiadomo czemu... dezorganizowaly cala grupę bo dzieci nie mogly się skupic inne dzieci biegaly po całej sali albo podbiegaly do rodziców i się p rzytulaly... Wiec właściwie bym chciała widzieć jak 3 latki ogarna na treningu co innego swoje dziecko bo robisz ćwiczenia ćwiczenia domu... i jedno dziecko a nie dałaś grupę
reklama