reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

MlodaMama moja Zuzka jest taka, że jej się wszystko podoba hihi
Dwa lata temu dwa razy w tyg jeździliśmy po 15 km w jedną stronę na łyżwy i uwielbiala lodowisko:) teraz ma zajęcia plastyczne, jujitsu i zuchy... i wszystko ją strasznie cieszy:)

reklama
Isia według mnie powinny być grupy tak jak u nas łatwiej ogarnąć dzieci i mniewiecej nie odbiegają od siebie aż tak a mieszkanie dużych z małymi mijalo się z celem :( bo te maluchy zawsze były w tyle i im trzeba było więcej uwagi poświęcić :) dlatego te dwie grupy były swietne.
Ale mała sie wyrobi !
Jak jej się podoba to najważniejsze :)

U nas rozbieżność była od 4 latków do dorosłych i co wszyscy robili większą część treningu? Grali w kosza A dokładniej dorośli grali A dzieci latały im pod nogami :/

Tu gdzie chodzimy sala jest mała i nie ma szans podzielić jej na pół:/ jedynie na dwie różne godziny a to pewnie znowu kosztuje;)
A moim zdaniem nie płacimy jakoś dużo bo po 70 zł na miesiąc a zajęcia ma dwa razy w tyg po 55 minut...

Isia dobrze ze wogole chce cos robić bo te niektóre dzieci chodziły do nas tylko po to bo MAMA KAZAŁA BO TATA TAK CHCIAŁ

Fanti ...szkoda by mi było kasy na takie treningi bez żadnego pożytku :/

MlodaMama moja Zuzka jest taka, że jej się wszystko podoba hihi
Dwa lata temu dwa razy w tyg jeździliśmy po 15 km w jedną stronę na łyżwy i uwielbiala lodowisko:) teraz ma zajęcia plastyczne, jujitsu i zuchy... i wszystko ją strasznie cieszy:)

Ale to jest dobre. Bo im więcej zobaczy i na własnej skórze przetestuje tym łatwiej jej będzie wybrać zainteresowania:) gorzej jak dziecko niczym się nie interesuje a rodzice na siłę pchają je w jakieś zajęcia
A ile Zuzia ma lat?

Isia u nas sa dwie grupy Ale na tą samą godzinę Ale 2osoby prowadzące czyli ten główny trener i np. Taka osoba z długoletnim stażem jak ja treningi 60min 2x w tyg. I też 70zł :)

Kurcze Dziewczyny mój M dalej robi na budowie... mam jeszcze z 3 godziny pracy :/ czyli znając życie jakieś 5... i chce wracać od razu do domu żeby rano zacząć organizować się na drugą budowę :/ czyli będzie w domu ok 5-6 rano... a podobno kto ma własną firmę ten ma dobrze :/
Ja bym wolała żeby spał w Kaliszu i jutro skończył to co ma skończyć i spokojnie wrócił do domu... ehhhh ale jego terminy gonią:/

Tu gdzie chodzimy sala jest mała i nie ma szans podzielić jej na pół:/ jedynie na dwie różne godziny a to pewnie znowu kosztuje;)
A moim zdaniem nie płacimy jakoś dużo bo po 70 zł na miesiąc a zajęcia ma dwa razy w tyg po 55 minut...

E to u nas wypas był. 2 razy w tygodniu po półtorej godziny za 40zł na miesiąc.

Isia ile twoja córcia miała lat jak zapisałaś ją na jujitsu? Przymierzam się żeby Szymona zapisać i nie wiem czy nie za wcześnie

reklama
Fanti a ja się cieszyłam, że tanie zajęcia znalazłam. W Katowicach cena standardowa to 25 zł za jedną lekcje... i to obojętnie czego :/
Natomiast za zuchy place 4 zł za miesiąc:))
I zajęcia plastyczne 50 zł za semestr bo to w domu kultury.

Do góry