reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja jakoś nie mam wogule ochoty na seks :/
Fanti jak cię znają u fryzjera to będzie ok zobaczysz :)
Ja już po kolacji teraz lezenie w lozeczko pomaranczka herbatka i potem cola :)
A na Cole też jakoś specjalnie nie mam ochoty w ciąży :/

Rany, myślałam, że już Was nie nadrobię:-)
U nas po mikołajkach cały salon zawalony zabawkami, a Filip i tak ma to gdzieś- chyba za duży wybór:rofl2:
Cocosh wystrój piękny, normalnie jak z katalogu:-D
Ja się wybieram w piątek na tą przeklętą glukozę- i pytanie do dziewczyn, które mają to już za sobą- wciskałyście cytrynę całą na początku czy po trochę?

dziewczyny, jakie są te normy po obciażeniu glukozą 75 g? podejrzałam własnie wyniki online i mam:
Glukoza na czczo 86,4 mg/dl, po godzinie 155,2 i po 2 godzinach 123,6. niestety nie ma jeszcze wydruku więc nie mogę norm podejrzeć.

Młoda mama mi moja tez mówiła ze skrócona szyjka to trzeba polegiwac i odpoczywać ,ale nie leżeć plackiem. Chyba ,że jest dodatkowo rozpulchniona to już inaczej.

Mój mąż całe dzieciństwo ćwiczył karate i coś tam jeszcze (ok 11lat ) i mówi ,że syna będzie zapisywał jeśli tylko będzie chciał ;)

Ja cole uwielbiam -teraz niestety rzadko ,ale mąż jak przyniesie do domu to szklankę jak wypije to taka zadowolona chodzę ;D

Mój synek ma teraz etap ,że podnosi mi bluzkę -całuje brzuszek i robi cacy :) ale fajnie musze to nagrać ;)

Ostatnia edycja:
Ja glukozę piłam bez cytryny i było ok.
Sylwi u mnie na wydruku normacto do 99 na czczo i poniżej 140 po 2 godzinach.

reklama
Co do coli to ja piłam całą ciążę z Zuzka i to w dużych ilościach. Teraz też pije i to jedną puszkę 0,2 co drugi dzień i koniecznie z lodem. Musi być strasznie zimna:)

Do góry