reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja jakoś nie mam wogule ochoty na seks :/
Fanti jak cię znają u fryzjera to będzie ok zobaczysz :)
Ja już po kolacji teraz lezenie w lozeczko pomaranczka herbatka i potem cola :)
A na Cole też jakoś specjalnie nie mam ochoty w ciąży :/

Rany, myślałam, że już Was nie nadrobię:-)
U nas po mikołajkach cały salon zawalony zabawkami, a Filip i tak ma to gdzieś- chyba za duży wybór:rofl2:
Cocosh wystrój piękny, normalnie jak z katalogu:-D
Ja się wybieram w piątek na tą przeklętą glukozę- i pytanie do dziewczyn, które mają to już za sobą- wciskałyście cytrynę całą na początku czy po trochę?

dziewczyny, jakie są te normy po obciażeniu glukozą 75 g? podejrzałam własnie wyniki online i mam:
Glukoza na czczo 86,4 mg/dl, po godzinie 155,2 i po 2 godzinach 123,6. niestety nie ma jeszcze wydruku więc nie mogę norm podejrzeć.

Młoda mama mi moja tez mówiła ze skrócona szyjka to trzeba polegiwac i odpoczywać ,ale nie leżeć plackiem. Chyba ,że jest dodatkowo rozpulchniona to już inaczej.

Mój mąż całe dzieciństwo ćwiczył karate i coś tam jeszcze (ok 11lat ) i mówi ,że syna będzie zapisywał jeśli tylko będzie chciał ;)

Ja cole uwielbiam -teraz niestety rzadko ,ale mąż jak przyniesie do domu to szklankę jak wypije to taka zadowolona chodzę ;D

Mój synek ma teraz etap ,że podnosi mi bluzkę -całuje brzuszek i robi cacy :) ale fajnie musze to nagrać ;)

Ostatnia edycja:
Ja glukozę piłam bez cytryny i było ok.
Sylwi u mnie na wydruku normacto do 99 na czczo i poniżej 140 po 2 godzinach.

reklama
Co do coli to ja piłam całą ciążę z Zuzka i to w dużych ilościach. Teraz też pije i to jedną puszkę 0,2 co drugi dzień i koniecznie z lodem. Musi być strasznie zimna:)

Do góry