reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja też już pojedzona :)
Przed spaniem napije się coli w szklanej butelce która sobie wczoraj kupilam przed ciąża dużo pilam coli teraz już bardzo ograniczam tym bardziej że na mocz to też źle wpływa ale raz na jakiś czas nic się nie stanie więc wczoraj kupilam taką mała :) może to Grzesia obudzi :)

reklama
Ale rozbiegana ta wasza waga. Generalnie mało przytyłyście. Moja siostra z jedną córką 24 a z drugą 34 :-) Bratowa teraz urodziła i miała 20 na plusie. A koleżanka ostatnio mi mówiła że ona tylko 6.
My po długich sporach chyba zdecydujemy się na imię Adam. Podobał mi się Paweł ale tatuś nie wyraził zgody. Wychodzi z założenia że imiona nie mogą się powtarzać w rodzinie a Paweł to jego kuzyn. Ja nie mam z tym problemu. Chciałam Bartka ale tych Bartków jest STRASZNIE dużo.

Agiszonek Adam bardzo ladne,jak jeden z moich synow ;). No i miedzynarodowe. A my dajemy teraz w sumie tak jak kuzyn meza,ale jakos nam to nie przeszkadza. Jakos od poczatku wiedzielismy,ze bedzie Szymon i innego juz nie bierzemy pod uwage ;)

Do pomocy mamy moja mamę. Zawsze była i teraz też będzie. Oli lubi z nią być.
Cocosh chwal się ile wlezie a ja na grafiku piszę się jako pierwsza do zamieszkania u Ciebie. Bo już takowy zaczynamy tworzyć. ;)

Moja kuzynka synka ma Adama :)
Ogólnie u nas Na poczatku był problem bo jak mój zaczął rzucac imionami miałam ochotę skoczyć do Wisły :D haha i to jakieś głupie imiona z gier albo takie które kojarzyły mi sie z jego koleżankami :p
Na razie stanęło na BLANKA i cały czas mówię Blanka to Blance musimy kupić to :D i mam nadzieję ze tak zostanie :D

A ja zapomniałam się pochwalić że w ramach dochodzenia do równowagi psychicznej umówiłam się do fryzjera na jutro. Problem tylko w tym że dowiedziałam się dziś telefonicznie że moja fryzjerka już tam nie pracuje i w sumie nie wiem na kogo trafię. A tylko do niej jednej miałam zaufanie.

Nam właśnie chodziło o imię międzynarodowe, proste i krótkie. A macie jakiś dobry przepis na ciasto do pizzy? Ale mam smaka na pizze....zrobie w sobotę bo przyjeżdza ciężarna koleżanka (33 tydzień) będziemy gadały i jadły! :-) Ja dziś śniadanie jadłam o 6 rano. Budze się na siku i już nie zasnę z głodu.

reklama
Bar Bra- ja to cole moge pic ciagle, tak mi smakuje w ciazy. Chociaz ograniczam do minimum. Ostatnio na imprezie u tesciow uslyszalam- tylko soczek, az mi sie smiac chcialo.

Do góry