reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Sarna dzięki policze dziś jak się położe do spania :)
Mi szyjkę sprawdzał ostatnio na fotelu ręką
Z imionami tak jest że jak nam się źle kojarzą to nie ma bata nie damy tak dziecku na imię Grzesiu nam się bardzo dobrze kojarzy więc jest ok pozostałe które były też dobre skojarzenia także z imieniem dla córeczki które mieliśmy wybrane :)
Ja obiad już naszykowalam teraz czekam i tak ok 18 stawiam ziemniaki smaze kotlety schabowe i robię mizerie mam nadzieję że zjemy dziś razem obiad :)

reklama
Matko i skasowało mi wpis XD

jeszcze raz.
Załamujecie mnie z wagą. :p
Ja mam 28t USG a 30 według OM i jestem 13 kg do przodu. Rzeźnia. :)

foczka.jpg

Załączniki

• foczka.jpg
    foczka.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 44
Dziewczyny a jak tam u Was z rozstepami ? Pojawiaja sie juz czy nie macie zadnych ? :)

Ja brzuch i jedna piers mam piekna na razie a na drugiej piersi tej wiekszej na dole wyszly mi takie 3 malutkie 1-cm kreseczki i bledziutkie ale cos sie boje, ze sie zaczyna..

Manka no ja mam po 1 ciazy rostepy ,po odchudzaniu,teraz sie przystopowaly odkad sie smaruje kremami,oliwkami na rostepy :) A na piersiach stare rostepy,ja mam tez na posladkach i na biodrach niestety..

Boli mnie sutek od wczoraj. Masakra,nie idzie dotknac. Mam nadzieje,ze jakies zapalenie sie tam nie robi :(. Agiszonek ja od wagi wyjsciowej ok.6 kg na plusie. W pasie 90 cm w tej chwili przy wzroscie 165. Bar Bra powinnysmy czuc ponoc minimum dwa ruchy na dwie godziny juz teraz. Ja tez czuje raz slabiej,raz mocniej,ale trzeba sie wsluchac,bo faktycznie te ruchy są tylko czasem slabiutkie. Mloda i co bedziesz zakladac ten krazek? Isia szyjke sie sprawdza palpacyjnie. Nailie ja tak nie mam zeby nie moc zlapac oddechu. Mi po prostu brzuch twardnieje i tak jakby sir rozpycha. Tasiora nam pewnie pomoze tesciowa gdyby mąz musial byc w pracy albo ze mna w szpitalu.

A jaką macie cere w ciąży
Mi co chwilę wychodzi trądzik to na brodzie to na piersiach. Skórę czoła mam znów suchą.Włosy to też wielkie ale, bardzo ciezko2 je rozczesać po myciu. Normalnie jak nigdy. Może któraś używa jakiegoś dobrego kremu na trądzik.

Ja od czasu do czasu mam wysyp pryszczy na czole.Ale przed okresem tez tak mialam wiec raczej sie nic nie zmienilo.Teraz jakos mam spokoj i buzie gladziutka :-):-) A na tradzik to ja zeli punktowych uzywam i sa super :-)

reklama
A ja tak ogolnie mam lenia.Mala kopie non stop praktycznie,w nocy snia mi sie koszmary jakies,a piersi swedza jak diabli...A w nocy chodze 2 razy do WC ,a w dzien wysikam sie i za chwile znowu mnie cisnie...masakra.

Do góry