reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja to sobie nie moge wyobrazic tego jak pojde do szpitala. Niby mieszkam z tesciami a moja mam 4 km od nas. Ale synek to taki cycus ze szok nijak nie moge go oduczyc zeby np usypial z kim innym oprucz mnie. Niby kiedys jak na prenatalne pojechalam to sam padl ze zmeczenia ale na kilka dni to nie wiem jak to bedzie. Napiewno chciala bym męża ze soba przy porodzie. Mam nadzieje ze z mlodym dadza sobie w domu jakos rade choc pewnie to ja sie bede gorzej martwic jak to wszystko warte. My mamy mieć Alicje chociaż jak mowie Ala to mąż mowi ze nie za bardzo mu sie kojarzy. Ale zawarliśmy umowe ze jak bedzie dziewczynka to ja wybieram imie a on ewentualnie drugie ;)

mhsvj44jvk7zrlj5.png

xnw4gov3zk2sedjm.png

reklama
Moja twarz też bez zastrzeżeń ,nas amym poczatku mnie wysypało a później juz spokój:) fajny ostatnio używam płyn micelarny z białego jelenia,świetny jest,nie wysusza.

Bar Bra- ja tez raz czuje mocniej, raz slabiej. Po glukozie dwa dni wariowala, dzisiaj juz spokojniej. Godzina 16 to pora harcow, mloda zasypia a mlodsza szaleje.
Pryszcze mam na brodzie, ostatnio mam wysyp tylko w tym miejscu.
ONA- Sandra ladnie, znam akurat pare dziewczyn i sa mile i pracowite. U nas dalej spor miedzy Antosia a Amelka. Chcialam zamowic literki nad kolyske, ale poki nie dojdziemy do porozumienia to lipa :/

No i jak zwykle myślę żeby coś napisać a potem zapominam..
Cocosh podoba mi się styl Twojego domku.. mam wrażenie, że wybierając wystrój podobnie bym wybrała.. lubię proste linie, kształty itd..
Ale jednego nie mogę zrozumieć co i u Ciebie zauważyłam.. po co w łazience dwie umywalki????? Ja wiem- przeznaczenie jedna dla ciebie druga dla niego- ale po co?
Garderoba- moje marzenie.. jednak nie do zrealizowania.. więc od czasu do czasu daj się nam tu nasycić takimi widokami.. :sorry: plis...

Dzięki Fanti :)
Tylko Wam się mogę chwalić bo nikt mnie odwiedzać nie chce pod krakowem :p
Co do umywalek to my z mężem zawsze razem wstajemy do pracy i szykujemy i przy jednej zawsze był problem kto akurat zęby pucze itp. Prysznic też musieliśmy z tego względu zrobić 2 osobowy :)

Bar Bra- ja tez raz czuje mocniej, raz slabiej. Po glukozie dwa dni wariowala, dzisiaj juz spokojniej. Godzina 16 to pora harcow, mloda zasypia a mlodsza szaleje.
Pryszcze mam na brodzie, ostatnio mam wysyp tylko w tym miejscu.
ONA- Sandra ladnie, znam akurat pare dziewczyn i sa mile i pracowite. U nas dalej spor miedzy Antosia a Amelka. Chcialam zamowic literki nad kolyske, ale poki nie dojdziemy do porozumienia to lipa :/

Antosia ślicznie!!! :) Sama się nad nim zastanawiałam :)

Dla mnie też,kojarzą mi sie z innym osobami i cienko jest żeby wybrać...sandry nie znam właśnei żadnej :)
Ja znam 3 Sandry . 1 zrozumiała. 2 miła uczynna pracowita. 3 12- letnia dziewczynka fajna mądra mama mówi że bardzo dobrze się uczy. także przewaga na ok. I fajnie współgra z Aleksandra.

Bartosza jakiegoś znasz ?;D to opowiadaj jaki jest hehe.

Bartka znam jednego. też z młodym do klasy chodził teraz na basen jeżdżą. Ogromny indywidualista zbuntowany wojownik.

Z tym obwodem to nadal żadna mnie nie przebija. W największym miejscu mam 132 cm. Niestety. Z Olim miałam Tak ok 9 miesiąca .

Dziś to brzuch mi mało nie pęknie . Tak mi się od ponad miesiąca marzyły łazanki że moja mama mi Dziś zrobiła . tylko jej są takie dobre. A że odgrzewane mi nie smakują to zjadłam podwójna porcję. Pekam. A jadłam po 12. A na wieczór zrobiła jeszcze napoleonka. Tylko miejsca brak. Mówię bronek posun się. A on ma to głęboko W poważaniu.

Volka we wtorek mam wizytę u swojego lekarza i poczekam az on mi zmierzy ja Na usg i co mi jeszcze doradzi :) Ale zasieglam opini innego lekarza i wiem dwie wersje :D Ale jednak zostaje przy moim i co mi powie...

Ja z bratem zrobiłam domowa pizzę i czekam az się upiecze :D muszę w końcu to moje dziecko nakarmić :D bo Dzisisj tyle rzeczy musieliśmy zalatwic ze obiadu nie jadłam... jeszcze z szefem w pracy sie chycilam :/

reklama
U mnie z cerą różnie, generalnie mniej się przetłuszcza niż przed ciążą, ale kilka dni temu wysypało mnie na policzkach.

Waga 4,5 na plusie :)

My też ciągle nie wybraliśmy imienia. Masakra to jest jakaś, dla dziewczynek to z 5 od ręki mi się podoba, dla chłopca jakoś żadne.
Ostatnio na topie jest Julek, tylko trwa spór czy Julian czy Juliusz :no:

ONA Sandra dla mnie ok, tylko nie ma chyba jakiegoś zdrobnienia w miarę sensownego.

Do góry