MłodaMama93
Fanka BB :)
No ogólnie wogole nie zrobił mi usg... a potraktował mnie jak ,mala histeryczke' przyszłam i mówię mu ze od swojego lekarza dowiedziałam się ze skraca mi sie szyjka i od 2 dni mam dużo dużo sluzu i mnie pobolewa dol brzucha i chciałam sprawdzić czy się skrocila czy może jest coś nie tak kazał usiąść na krześle rozozylam nogi wsadził mi palec maca maca i mówi ze czuć ze jest skrocona Ale brzucha nie mam niskiego jest wysoko więc nie widać żeby mi opadał... mam miekki żaden twardy i nie widzi powodu do niepokoju i pytał czy pracuje itp ja ze nie o ze teraz leze i odpoczywam a on się tak gapi na mnie i ze ALE PANI MOŻE SOBIE SPACEROWAĆ nie musi leżeć plackiem i się nie ruszać! I żE JAK CHCE ZAŁOŻY MI KRĄŻEK kosztuje on 150zł i tyle.
Myślałam żE zrobi usg żeby zobaczyć czy cos się skrocila czy jest w miejscu centralnie nic...jestem niezadowolona!!!!!!!!
Ja się zmierze jak bede w domu bo nawet nie wiem
Ja tam nie oczekuje specjalnego traktowania Ale jednak Stara lampucera może postać kiedy ona jest 3 czy 4 i za chwile wchodzi a ja 10
Myślałam żE zrobi usg żeby zobaczyć czy cos się skrocila czy jest w miejscu centralnie nic...jestem niezadowolona!!!!!!!!
Ja się zmierze jak bede w domu bo nawet nie wiem
Ja tam nie oczekuje specjalnego traktowania Ale jednak Stara lampucera może postać kiedy ona jest 3 czy 4 i za chwile wchodzi a ja 10