reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja siku byłam chyba ci godzinę... W ogóle ta noc strasznie mi się ciągnęła :/ 
O 3 w nocy Zuzce chyba się śniło, że pytam się jej co chce na sniadanie bo krzyknęła przez sen: mleko z płatkami chcę! Ale udało mi się zasnąć ponownie... O 4:20 już wstalam i poszłam zrobić angielski do kompa... wszystko było super dopóki nie musiałam wstać z krzesła : ( bolało mnie to dziadostwo jak diabli:/

reklama
U nas też noc kiepska. O 3 mała się obudziła z temp 38,8 i dwie godz nie spała. Teraz gorączki nie ma, jemy śniadanie i do lekarza.

Jem sniadanko szybko i do lekarza :)

A to chyba jakaś epidemia z tymi chorobami bo chrzesnica od mojego taty też jest chora Ale nie kaszle ani nic tylko miała 1 dzień gorączkę Ale dostała antybiotyk bo niby angina a w ośrodku full matek z dziećmi

co do latania do toalety to w nocy lece raz całe szczęście.

Zdrówka dla Hani.

U mnie tfu tfu tfu od 4 tyg nie było infekcji no ale mamy leki na astmę i to może nam pomaga. Oby wszystko się unormowało ładnie.

Ja sie staram na noc nie pić żeby nie latać :D i to pewnie dlatego nie wstaje czasami zdarzy mi sie ze się obudze Ale z lenistwa nie chce mi się wstać i usypiam :D

reklama
Moj Adas dzis przespal juz cala noc. Na spanie dostal nurofen i juz w nocy sie wypocil i bylo dobrze. Oby juz biegunka nie wrocila,ale zrobie mu jeszcze dzisiaj dietke.

Do góry