reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja zauwazylam, ze ostatnio mi brzuch twardnieje i to jest inne twardnienie niz wtedy kiedy maly sie wypina. Ostatnio tak sie lapalam ze dwa, trzy razy dziennie a dzis chyba juz z 6 razy sie zlapalam na tym. No wizyte mam dopiero 5 stycznia, a nie zazywam nic :) No czasem tylko witaminy.
Cocosh garderoba pierwsza klasa :p to jest moje 'must have' w przyszlym domku :)

reklama
Dziewczyny nie wiem co się dzieje ale od 2 trymestru mam napady śmiechu aż mnie plecy bola i płacze terazcnp uderzyłam się lekko w glowe kładąc się do łóżka i dostalam napadu śmiechu poplakana zwijalam się że śmiechu masakra a moj dziwnie na mnie patrzył :) nieźle ciekawe kiedy mi to przejdzie :)

No właśnie Manka Barbra dobrze Ci radzi. Niech ktoś z Polski Ci przyśle a jak nie to ja mogę Ci przysłać jak chcesz. Tylko daj znać.

Isia, Barbra dzieki dziewczyny :) zadzwonie jutro do mamy i powiem, zeby mi wyslala. A nuz sie przyda :)

Ja juz pojedzona, wykapana i mega zmeczona ide spac, dobranoc Wam ;)

Tylko niech zwróci uwagę na ceny. Ja u siebie z rabatem płacę jakieś 12-13 zł chyba ale wiem ze nawet w małych miejscowościach cena opakowania może dochodzić do 20-23 zł... i nic innego bo reszta to suplementy więc taki pic na wodę:/

reklama
No mój kosztował właśnie 13 zł :)
Ja już na nogach bo coś spać nie mogłam najpierw budziła mnie zgaga masakra a potem jak już się przebudzilam to s się szykował do pracy więc wstalam i teraz jem jabłka :) może pomogą na zgage :)
Dziś pierwszy raz od bardzo dawna nie śnił mi się poród ani dziecko tylko mój ulubiony aktor Mario casas ehhh jaki on śliczny hehe :p

Do góry