reklama
Ja staram się dużo pić bo w sumie powinnam żeby zastój się zmniejszał ale z sikaniem to różnie bywa bo mogę dużo wypić i wstaje tylko raz czy dwa razy a wypije mniej i wstaje co kilkanaście minut zanim nie zasne na dobre
Kkasiaa
Fanka BB :)
Ja tez pije duzo. Jednak teraz max do 21 i koniec bo potem w nocy latałam do wc po 2 razy.
Zamówiłam w niedzielę pościel i rożek oraz kilka drobiazgów. Miała być wysyłka pobraniowa a tu nadal cisza czy wysłali czy nie.
W czym będziecie prać pierwsze ubranka. Bo mam zamiar za to zabrać sie po nowym roku
Zamówiłam w niedzielę pościel i rożek oraz kilka drobiazgów. Miała być wysyłka pobraniowa a tu nadal cisza czy wysłali czy nie.
W czym będziecie prać pierwsze ubranka. Bo mam zamiar za to zabrać sie po nowym roku
Młoda mama ja też w nocy nie wstaje. I też nawet jak się obudze to pomyślę ile zmarnuje potem czasu na usypialnie to nie wstaje. Fakt że tuż przed położeniem się idę na siłę siku i mało piję od 21 ale i tak bez problemu w nocy. za to w dzień latam co chwilę.
MłodaMama93
Bar bra ja wczoraj na wieczór się zalatwilam jabłkiem N pusty żołądek łącze sie z toba w bolu
sylvi1979
Cześć! Ja juz od 8 na glukozie, 2 razy już pobrali i jeszcze godzina prawie czekania.wypicie jakoś przezylam ale teraz jakoś samopoczucie niebardzo. Ostatnio strasznie mnie bolą zebra z lewej strony po spaniu na lewym boku.chyba musze jednak zmieniać pozycje
MłodaMama93
Wiecie co... jestem i tego lekarza i czekam na swoją kolej ogólnie jestem 10 w kolejce i wyobraźcie sobie! Ze STOJĘ!!!Bo nikt nie zszedł z krzesła...
dzastibasti
hej
Ja zazwyczaj wstaje wcześnie, a dzisiaj się obudziłam patrze na zegarek a to 9:45 szok dla mnie.
Manka mi wczoraj pani doktor powiedziała, że do 10 razy na dobę mogą być twardnienia. I tak jak dziewczyny pisały kazała mi brać magnez I odpoczywać jak najwięcej, nie że cały czas w łóżku ale w miarę możliwości jak najwięcej odpoczywać
Ja zazwyczaj wstaje wcześnie, a dzisiaj się obudziłam patrze na zegarek a to 9:45 szok dla mnie.
Manka mi wczoraj pani doktor powiedziała, że do 10 razy na dobę mogą być twardnienia. I tak jak dziewczyny pisały kazała mi brać magnez I odpoczywać jak najwięcej, nie że cały czas w łóżku ale w miarę możliwości jak najwięcej odpoczywać
reklama
Hej.
Ja jak leze na lewym boku to mi sie ciezko oddycha i serce jakos dziwnie bije,dopiero na prawym zasne.
Podziwiam Was,że potraficie przetrzymać siku,ja wstaje ze 2 razy,ale jak juz sie obudze to ciezko wstac bo az brzuch boli jak pełny,że przekrecic sie ciezko
Cocosch garderoba superowaszafki tez nie w moim stylu ,ale wziela bym raczej białe,do mietowych cos bys juz musiała miec jeszcze.
Ja jajka zjem,ale tylko w sałatce,albo w żurku czy coś,takich gotowanych oj nie...;/
Ja jak leze na lewym boku to mi sie ciezko oddycha i serce jakos dziwnie bije,dopiero na prawym zasne.
Podziwiam Was,że potraficie przetrzymać siku,ja wstaje ze 2 razy,ale jak juz sie obudze to ciezko wstac bo az brzuch boli jak pełny,że przekrecic sie ciezko
Cocosch garderoba superowaszafki tez nie w moim stylu ,ale wziela bym raczej białe,do mietowych cos bys juz musiała miec jeszcze.
Ja jajka zjem,ale tylko w sałatce,albo w żurku czy coś,takich gotowanych oj nie...;/