reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja staram się dużo pić bo w sumie powinnam żeby zastój się zmniejszał ale z sikaniem to różnie bywa bo mogę dużo wypić i wstaje tylko raz czy dwa razy a wypije mniej i wstaje co kilkanaście minut zanim nie zasne na dobre

Ja tez pije duzo. Jednak teraz max do 21 i koniec bo potem w nocy latałam do wc po 2 razy.
Zamówiłam w niedzielę pościel i rożek oraz kilka drobiazgów. Miała być wysyłka pobraniowa a tu nadal cisza czy wysłali czy nie.

W czym będziecie prać pierwsze ubranka. Bo mam zamiar za to zabrać sie po nowym roku

Młoda mama ja też w nocy nie wstaje. I też nawet jak się obudze to pomyślę ile zmarnuje potem czasu na usypialnie to nie wstaje. Fakt że tuż przed położeniem się idę na siłę siku i mało piję od 21 ale i tak bez problemu w nocy. za to w dzień latam co chwilę.

Cześć! Ja juz od 8 na glukozie, 2 razy już pobrali i jeszcze godzina prawie czekania.wypicie jakoś przezylam ale teraz jakoś samopoczucie niebardzo. Ostatnio strasznie mnie bolą zebra z lewej strony po spaniu na lewym boku.chyba musze jednak zmieniać pozycje

hej :)
Ja zazwyczaj wstaje wcześnie, a dzisiaj się obudziłam patrze na zegarek a to 9:45 szok dla mnie.

Manka mi wczoraj pani doktor powiedziała, że do 10 razy na dobę mogą być twardnienia. I tak jak dziewczyny pisały kazała mi brać magnez :) I odpoczywać jak najwięcej, nie że cały czas w łóżku ale w miarę możliwości jak najwięcej odpoczywać :D

reklama
Hej.

Ja jak leze na lewym boku to mi sie ciezko oddycha i serce jakos dziwnie bije,dopiero na prawym zasne.

Podziwiam Was,że potraficie przetrzymać siku,ja wstaje ze 2 razy,ale jak juz sie obudze to ciezko wstac bo az brzuch boli jak pełny,że przekrecic sie ciezko:)

Cocosch garderoba superowa:)szafki tez nie w moim stylu ,ale wziela bym raczej białe,do mietowych cos bys juz musiała miec jeszcze.

Ja jajka zjem,ale tylko w sałatce,albo w żurku czy coś,takich gotowanych oj nie...;/

Do góry