reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti a jak tam u ciebie samopoczucie? Jak wstaniesz to koniecznie się odezwij mam nadzieję że dziś już lepiej :)
Volka ty daj znać jak Hania gorączka spadła? :(

reklama
Witam. Piękna garderoba i sypialnia ah marzy mi sie takie coś. Chociax garderoby az takiej nie potrzeba bo nawet szafy teraz nie mam ;-)

I juz wiem co zjem na sniadnie jajko na twardo z pomidorkiem i cebulka mniam mniam

Wizyte mam dopiero 21 grudnia i jakos czas tez na usg ale szukam by jednak zrobic 4 d na pamiatke dla Zoski bo każde z dziecka ma. Ale szukam bez badan bo koszt masakra.

Magne b6 tez lykam

Barbra Ty się chyba nie wyspałas volka ma 2 synów bliźniaków. Chora była wczoraj Hania od chrobka. ;)
A u mnie ok dziękuję. Nie mam czasu na poddanie się. Zaczynam dzień świstaka.

Fanti u mnie podobnie :) Dzien swistaka to dobre określenie. Juz czasem do glowy dostaje .Dzis u nas leje cala noc wiec pogoda nie nastraja pozytywnie

reklama
Witam się i ja z rana ;) mała mnie kopie od 5 . Potem po 7 znów zaczęła i tak sobie nie śpi mama ,bo jak tu zasnąć jak się jest obkopywanym; D u nas pogoda za oknem tez nie zachwyca. Ciesze się ze jest w sumie taka ,bo miałabym gorsze wyrzuty ,że z synkieknie wychodzę tu i tam a tak to idziemy kolo boku pochodzić i wracamy.

Do góry