reklama
LilithGoth
Fanka BB :)
Roxi moze lepiej idz prywatnie do dobrego ultrasonografa moze faktycznie beznadziejny sprzet
LilithGoth
Roxxi miejmy nadzieje ze bedzie wszystko ok i ze poprostu bawi sie w chowanego
LilithGoth
Na nospe mie ma reguly jest to lek rozkurczowy i bierze sie go wtedy kiedy naprawde bol podbrzusza jest naprawde dokuczliwy
LilithGoth
Jak po nospie boli to radze isc na izbe przyjec
reklama
Mnie odpukać na szczęście już podbrzusze nie boli, ale też bym nie brała więcej jak jedną, dwie nospy. Ciekawa jestem za to czy jest coś na mdłości, bo ja już normalnie z tym nie wyrabiam. Wymiotować, jeszcze nie wymiotowałam, ale te mdłości to coś strasznego.
A co do mojego młodego to wysłałam dzisiaj męża do pediatry, ale prywatnego z wynikami badań i okazało się, że tamten źle dobrał leki. Młody ma jakieś bakterie paciorkowcowo-szkarlatynowe i dostał antybiotyk, ale zapewnił mnie, że dla mnie nie jest to zaraźliwe .
A co do mojego młodego to wysłałam dzisiaj męża do pediatry, ale prywatnego z wynikami badań i okazało się, że tamten źle dobrał leki. Młody ma jakieś bakterie paciorkowcowo-szkarlatynowe i dostał antybiotyk, ale zapewnił mnie, że dla mnie nie jest to zaraźliwe .