reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Isia mi w zeszłym roku dziewczyna na Święta posprzątała dom, ale nie byłam zadowolona. Musiałam po swojemu poprawić, fakt że to już lżejsza robota :-)

reklama
Hej dziewczynki :-)
Moj w koncu na noc w domu byl,nocki skonczyl wiec mozna bylo poszalec w sypialni ;-)
Ja kupilam corce jakies drobiazgi na MIkolaja,dzis dostanie z przedszkola paczke,maz juz wzial z pracy paczke,a w niedziele idziemy do rodzicow na obiad na Mikolaja wlasnie i na moje imieniny :-) Przy okazji wpadna Chrzestni od Lilki i tez znowu prezenty dostanie :-)

A ja zabieram sie za okna,w koncu pogoda,slonce swieci,na polu chyba 10 stopni wiec musze sie zabrac.A cisnienie zas szaleje i tetno: 80/70 cisn a tetna 150.Ja zwariuje szybciej.Jeszcze nogi mnie bola jak cholera przy chodzeniu.

Jedną pracę napisałam na zajęcia z przemocy... Teraz spróbuje wkleić suwaczek bo siedzę na kompie stacjonarnym... Proszę trzymać kciuki hihi

Ja się zastanawiam kogo tu znaleźć do umycia okien, mebli itp przed świętami :)

Wczoraj całą kuchnię na błysk posprzątałam, podłogi umyłam, pranie, mycie luster i trochę okien. Potem nawet dojść do łóżka nie mogłam :-/

Fanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka :)

Volka sto lat dla chłopaków :)

Cień nieciekawie z tym tętnem. Jak funkcjonujesz przy takim ciśnieniu?

Fanti my tez mamy urodziny blizniakow w sobote ;) od rana jedziemy na Mikołaja z firmy meza. O 15_ odbieramy tort a na 17 goscie. Dzisiaj robie jeden placek a jeden mi tesciowa zrobi na szczescie,ale jeszcze mieszkanie trzeba ogarnac tez troche po poludniu.

Volka Twoje chłopaki z 9 grudnia? Tak mi z suwaczka wychodzi;-) Mój Oliwierek jest z 7.
U nas każde urodziny mają jakiś motyw przewodni. W tym roku Gwiezdne wojny:tak:

Fanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka :)
Mój synek powiedział- podziękuj ode mnie :-) więc dziękuję :tak:

Ja się zastanawiam kogo tu znaleźć do umycia okien, mebli itp przed świętami :)

Wczoraj całą kuchnię na błysk posprzątałam, podłogi umyłam, pranie, mycie luster i trochę okien. Potem nawet dojść do łóżka nie mogłam :-/

Volka sto lat dla chłopaków :)

Cień nieciekawie z tym tętnem. Jak funkcjonujesz przy takim ciśnieniu?

Slabo mi caly czas,ciemno przed oczami mi sie robi,a jeszcze tak i spowrotem do przedszkola i na raz ponad 5 km :crazy:

reklama
Do góry