reklama
CieńWielkiejGóry
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :-)
Moj w koncu na noc w domu byl,nocki skonczyl wiec mozna bylo poszalec w sypialni ;-)
Ja kupilam corce jakies drobiazgi na MIkolaja,dzis dostanie z przedszkola paczke,maz juz wzial z pracy paczke,a w niedziele idziemy do rodzicow na obiad na Mikolaja wlasnie i na moje imieniny :-) Przy okazji wpadna Chrzestni od Lilki i tez znowu prezenty dostanie :-)
A ja zabieram sie za okna,w koncu pogoda,slonce swieci,na polu chyba 10 stopni wiec musze sie zabrac.A cisnienie zas szaleje i tetno: 80/70 cisn a tetna 150.Ja zwariuje szybciej.Jeszcze nogi mnie bola jak cholera przy chodzeniu.
Moj w koncu na noc w domu byl,nocki skonczyl wiec mozna bylo poszalec w sypialni ;-)
Ja kupilam corce jakies drobiazgi na MIkolaja,dzis dostanie z przedszkola paczke,maz juz wzial z pracy paczke,a w niedziele idziemy do rodzicow na obiad na Mikolaja wlasnie i na moje imieniny :-) Przy okazji wpadna Chrzestni od Lilki i tez znowu prezenty dostanie :-)
A ja zabieram sie za okna,w koncu pogoda,slonce swieci,na polu chyba 10 stopni wiec musze sie zabrac.A cisnienie zas szaleje i tetno: 80/70 cisn a tetna 150.Ja zwariuje szybciej.Jeszcze nogi mnie bola jak cholera przy chodzeniu.
Isia mi w zeszłym roku dziewczyna na Święta posprzątała dom, ale nie byłam zadowolona. Musiałam po swojemu poprawić, fakt że to już lżejsza robota :-)
Ale już przynajmniej miałaś ogarnięte ja bym była teraz z wszystkiego zadowolona hihi
elisse
Ja się zastanawiam kogo tu znaleźć do umycia okien, mebli itp przed świętami
Wczoraj całą kuchnię na błysk posprzątałam, podłogi umyłam, pranie, mycie luster i trochę okien. Potem nawet dojść do łóżka nie mogłam :-/
Fanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka
Volka sto lat dla chłopaków
Cień nieciekawie z tym tętnem. Jak funkcjonujesz przy takim ciśnieniu?
Wczoraj całą kuchnię na błysk posprzątałam, podłogi umyłam, pranie, mycie luster i trochę okien. Potem nawet dojść do łóżka nie mogłam :-/
Fanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka
Fanti my tez mamy urodziny blizniakow w sobote od rana jedziemy na Mikołaja z firmy meza. O 15_ odbieramy tort a na 17 goscie. Dzisiaj robie jeden placek a jeden mi tesciowa zrobi na szczescie,ale jeszcze mieszkanie trzeba ogarnac tez troche po poludniu.
Volka Twoje chłopaki z 9 grudnia? Tak mi z suwaczka wychodzi;-) Mój Oliwierek jest z 7.
U nas każde urodziny mają jakiś motyw przewodni. W tym roku Gwiezdne wojny
Mój synek powiedział- podziękuj ode mnie :-) więc dziękujęFanti też miałam wczoraj ciężki dzień. Czasami się zapominam, że jestem w ciążyi potem przeciążenie gotowe. Wszystkiego najlepszego dla synka
CieńWielkiejGóry
Ja się zastanawiam kogo tu znaleźć do umycia okien, mebli itp przed świętami
Slabo mi caly czas,ciemno przed oczami mi sie robi,a jeszcze tak i spowrotem do przedszkola i na raz ponad 5 km
reklama