Witam dziewczyny
A u nas dzisiaj Święto
Barbórka :-) Cała moja rodzina w sensie mama, tata, brat, dziadek z kopalnią związani
Dziadek już dawno an emeryturze, ale reszta jeszcze pracuje, więc zawsze 4 grudnia Świętujemy
Jedynie ja i mąż nie z branży górniczej, ale zawsze nas zapraszają, bo reszta ma wolne
Dziewczyny podziwiam Was, te co mają dzieci
Ja wczoraj i dzisiaj spędziłam trochę czasu z moją bratanicą, ona ma 9 miesięcy i jest na etapie raczkowania po całym domu i wyciągania wszystkich zabawek z pudeł
Ale nawet taka zabawa zabiera mnóstwo energii
I właśnie stwierdziłam, że tak praktycznie rok po roku mieć dzieci to jest wyczyn
I nie dziwię się, że nie macie serca odmówić jak dzieciaczki chcą na ręce. Moja bratanica to akurat lubi się poprzytulać i nie koniecznie na ręce trzeba ją brać
Temat wydatków się przewinął, no i fakt u nas grudzień też miesiącem gdzie więcej wydajemy, bo święta są
Ostatnio już z mężem zakupiliśmy trochę rzeczy na Święta w sensie bakalii na potrawy itp. i nie wiadomo skąd prawie 200 zł na rachunku. Ale liczymy się z tymi wydatkami od dawna, więc nie jest aż tak źle
A i jeszcze się Wam tu muszę wyżalić, bo mąż nie rozumie mojego problemy, ehh facet
Jak tak czytałam Was ostatnio, ze tak się podajże Cocosh włosy poprawiły, że są takie cudowne, to aż zazdroszczę. Moje się zaczęły strasznie przetłuszczać, nigdy tak nie miałam, a teraz to tragedia, codziennie muszę je myć ;/ A jak bym tak nie umyła i muszę gdzieś wyjść nieplanowanie to bez czapki ani rusz
Mówię już mojemu mężowi, ze nie wiem co z moimi włosami się dzieje,a on mi, że nic nie widać, że panikuje niepotrzebnie
Dlatego też ostatnio wkleiłam Wam zdjęcie na brzuszkach bez głowy, bo nawet na zdjęciu się świeciły jakby by były dwa razy tłuściejsze
Miłego dnia
Ja idę do rodziców dalej z nimi Świętować
Pewno na obiad się załapię