reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja na kuchnię dużo nie wydam -robie mam nadzieje o ile mąż nie popsuje mi planów w styczniu po nowym roku zaraz. I na szczęście wydam tylko na materiał a mebelki zrobi mąż ;D

Te 500zl to faktycznie może mnożyć się patologia -ale takie rodziny moim zdaniem powinny być sprawdzane. Albo tak jak któraś powiedziała powinny to być bony ,bo jeśli teraz rodzina kupuje rzeczy dziecku to wyda te bony ,ale te pieniądze ,które się wydało teraz by się miało na inne rzeczy.

Ja na wychowawczym bym nie dostawała nic ,ponieważ mąż za dużo zarabia.:/ no i rodzinne tez mi się nie należy ,bo przecież mam według nich pieniądze ;D a i becikowego nie dostałam ani zlotoweczki równie z tego samego powodu !

Ja jutro mam kontrole u rodzinnego czy juz mam czyste płuca itp ,myślę że tak bo juz kaszle sporadycznie ;)

reklama
Isia, zgadzam się... Zawsze ktoś znajdzie możliwość aby obejść przepisy - ale to nie znaczy, że państwo powinno przestać pomagać.

Kurka mała nie chce zasnąć, więc czeka mnie dziś jeszcze prasowanie po nocy. Mam jakąś paranoję jeśli chodzi o prasowanie przy dziecku ;)

Aliaolio masakra jakaś jak dziecko nie chce zasnąć a Ty tego chcesz, prawda hihi
ja sie jakoś tak przyzwyczaiłam od samego poczatku że Zuzka o godz 19 jest kąpana i przed 20 juz spi, że jak idzie sie kapać przed godz 20 to juz jestem nerwowa hihi
lubie miec wszystko poukładane, no dobra przynajmniej cześć rzeczy hihi
ale fakt, ze jak chodzi sie kapać o 19 regularnie to przynajmniej szybko zasypia...

Ale dyskusja wrze!!!
A jesli chodzi o tych bogatych, ktorzy maja kasa jak lodu i maja 2 lub 3 dzieci to i tak dostana to przecierz paranoja!!!
No, ale mnie to wszystko nie dotyczy wiec życzę milych pogaduszek!!!

Kamka tak jak sa bony z kopalni :) tylko w danych sklepach możesz kupić ale bez alkoholu i papierosów :)

Isia dla chcącego nie ma nic trudnego :) Ale trzeba chcieć Ale jak ja słyszę ... nocek nie będę robić w weekendy też mi nie pasuje... najlepiec od pon. Do piątku od 7-15 będzie idealnie Ale też nie za najniższą krajową no tak to się nie opłaca... to mi się nóż nóż kieszeni otwiera :) a znam osobiscie parę przypadków od których to słyszę często i jeszcze TU WOGOLE NIE MA DLA MNIE ŻADNEJ PRACY!

Bony nniebyłyby głupim rozwiązaniem i najlepiej IMIENNE ze nie może sprzedać :) ze TO jest na daną rodzinę ! :)

Podobnie jest z tymi hmm kartami z zakładów pracy co można chodzić na siłownię basen itp itd zapomniałam jak się to nazywa :D i one sa imienne i nikt nie może wejść na tą kartę poza tobą :) i tam mozna bylo rodzine dopisac jeszcze ale ani jej nie możesz odsprzedac bo jak... jak nikt na nią nie wejdzie

reklama
Jak bogaci dostaną pieniądze to raczej ich nie przepija... A poza tym mozna założyć ze ich stać na utrzymanie dziecka... Wiec albo nie pójdą załatwiać tych pieniędzy albo założą dziecku lokatę...

Do góry