reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja pracuje w hurtowni farmaceutycznej, uwierz mi tu też dużo ludzi pracuje. A i dostosowanie do wieku to są jakieś widełki np 0-1, 1-3, 4-5 itd. W zeszłym roku Hania np dostała gry, które dla jej wieku były mało odpowiednie, ale teraz je uwielbia.

O taką gra np

Załączniki

• 1449136863510.jpg
    1449136863510.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Bar Bra a probowalas namoczyc w wodzie troche te globulki ?Jak ja jakies mialam na zapalenie to wlasnie trzeba bylo namoczyc pod pod woda i takie miekciejsze sie zrobily.

A mnie kurcze ramie boli cale i plecy na gorze,musialam jakos krzywo spac :crazy:

Jezeli chodzi o ubezpieczenie gruowe mój mąż płaci 45zl i za urodzenie ma 1900zl. Gdy dowiedziałam sie o ciąży to mnie też dopisał i tez dostanę 1900zl.

Ja męża u siebie ubezpieczylam i za urodzenie dziecka ja 1200 i mój też 1200
Fanti metalowy ogród brrr nie lubię tych działów u nas nawet nie chcą w pracy ryzykować że coś się stanie kobiecie w ciąży w trakcie pracy więc wolą jak idziemy na l4 a mój lekarz jak się dowiedział gdzie pracuje sam powiedział że l4 do końca bez gadania
Cień spróbuje dziś namoczyc jak wieczorem będę ja aplikowala zobaczymy :)
Te napięcia które jestem w stanie rozróżnić i wogole zauważyć to w tej chwili mam 2 na godz kolarzy któraś czy to dobrze czy źle?:(

My choinkę ubieramy 1-2 dni przed Wigilią bo zawsze żywą kupujemy.

U nas w tym roku po 100 zł na dziecko zamiast prezentów. W sumie to lepiej bo czasem te prezenty były mocno nietrafione jeśli chodzi o wiek dziecka. Do tego w zależności od zarobków 300 albo 400 zl na święta w gotówce.

Ubezpieczenia grupowe bardzo się różnią, ja dostanę 3000 zł za urodzenie, mój mąż 900. Ale jak rodziłam Hanię to mieliśmy inne warunki i 5000 zł dostałam.

Juana to fajna kwota :) za urodzenie dzidzi :)
Ja nie pamiętam jaką kwotę ostatnio miałam na bonach świątecznych :p u nas to uzależnione oczywiście jest od zarobków i potem robią 3 kwoty zależy w której się zmieścisz :)

reklama
My choinkę ubieramy 1-2 dni przed Wigilią bo zawsze żywą kupujemy.

U nas w tym roku po 100 zł na dziecko zamiast prezentów. W sumie to lepiej bo czasem te prezenty były mocno nietrafione jeśli chodzi o wiek dziecka. Do tego w zależności od zarobków 300 albo 400 zl na święta w gotówce.

Ubezpieczenia grupowe bardzo się różnią, ja dostanę 3000 zł za urodzenie, mój mąż 900. Ale jak rodziłam Hanię to mieliśmy inne warunki i 5000 zł dostałam.

Gdzie pracujesz bo cos mi to przypomina

Do góry