reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Coś tu dziś jakas cisza :) ja się zabieram za zupke później odpoczynek i 2 danie a macica napisał mi się już 8 razy :( o ile dobrze każde napięcie wyczowam :(

Ja się tak poklocilam z mamą ze aż mala się nie rusza już 2h chyba z nerwów :/
A ja dostałam takich drgawek z nerwów żE brat miał mnie do lekarza zawieść
Leżę i odpoczywam

Młodamama współczucia a dzidzia na pewno to wyczowa i denerwuje się razem z tobą odpocznij poglaskaj brzuszek porozmawiaj z nia to na pewno się obudzi :)

Jezu Mloda jakich drgawek? Matko kochana! Bar Bra u mnue dzis w miare spokojnie,moze u Ciebie sie tez unormuje. A bierzesz magnez?

Młoda mama nie denerwuj się tak będzie dobrze. Odpoczywaj dużo. Jak my się stresujemy, to nasze maluszki też.

Barbra masz coś przepisane na te skurcze? To nie są skurcze Braxtona? Odpoczywaj jak najwięcej, to może się to trochę uspokoi.

Bar bra poleż trochę i może magnez pomoże - mnie pomógł...

Młoda mama pamiętaj - denerwując się mścisz się na swoim zdrowiu za głupotę innych ludzi. Mama chyba powinna się powstrzymać, wiedząc w jakim jesteś stanie... Zjedz coś słodkiego i się połóż, mała powinna się uaktywnić.

Ja dziś mam zakręcony dzień. Jutro rozpoczyna się remont u Oli w pokoju, więc powoli wszystko pakuję do pudeł a nas do rodziców. Bedziemy musiały wyemigrować na 4 dni a mąż z kolegami biorą się w tym czasie za robotę ;)

reklama
Do góry