reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam się :) myśmy dopiero wstaly :D w sensie dalej lezymy i myślę co dalej...

Fanti każdy organizm jest inny i każda inaczej reaguje :) dasz radę! Ja jestem fanką słodyczy Ale nie Na pusty zoladek i w moim przypadku 2x to badanie nie przeszlo :) a dziewczyny świetnie sobie tu radzą :p

Zazdroszczę wam socjalow :) u mojego w pracy nie ma czegoś takiego...a niby państwowa praca a gow*** dają :D jedynie ma 100zl dojazdu do pracy (bo to nie paliwo tylko autobusami lub pociagiem licza) wczasy pod gruszą sa ! Parę groszy tylko ze urlop wybierasz tak jak Ci dadzą :D jest grudzień a mój ma zaległy urlop jeszcze i musi go sobie w styczniu wybrać... a w styczniu to oni mogą mnie pocałować :D

Gosia kiedyś pracowałam N pakowaniu mięsa i tez były bony Ale tylko mogłaś je u niego w sklepie wybrać :p

reklama
Hej a powiedzcie mi jak ja jestem dodatkowo ubezpieczona ,ale dopiero około 7 miesięcy to raczej nic nie dostane ? Bo z tego co wiem to trzeba być rok minimum ??czy to zależy od ubezpieczyciela...

Odkurzylam i posprzątalam mieszkanie i kręgosłup zaraz mi w tylek wejdzie wrrr aż nie mogę chodzic ćbo do nogi ból promieniuje :/ . No ale musiałam trochę mieszkanie doprowadzić ,bo rodzice dziś przyjdą do małego z prezentem mikolajkowym ;)

Missoni w banku na R ;)

edit to zależy od ubezpieczenia, u mnie z tego co pamiętam było tak że jak się przystąpiło od razu po wejściu w życie programu to nie było karencji, potem jakaś była. Musisz sprawdzić.

Bar Bra mój maluch też z pupą w dole :)

Missoni w banku na R ;)

edit to zależy od ubezpieczenia, u mnie z tego co pamiętam było tak że jak się przystąpiło od razu po wejściu w życie programu to nie było karencji, potem jakaś była. Musisz sprawdzić.

Bar Bra mój maluch też z pupą w dole :)

No to witam koleżankę z pracy

Hej, ja bylam dzis u poloznej.
Oczywiscie mocz i cisnienie ok. Serduszka sluchala, cos nie mogla znalezc bo tak sie ruszal ale w koncu sie udalo i kolejna wizyta 5 stycznia :)
Wczoraj w pracy myslalam, ze wyjde z siebie. Kregosulp mnie tak nawalal, po prawej stronie tylko mialam taki bol promieniujacy ze szok.. i widze, ze coraz czesciej to mam. Mialam pracowac do 3 stycznia (11 tyg przed porodem) ale zmienilam zdanie i bede pracowala o 2 tyg dluzej, bo tak to skonczylby mi sie macierzynski 31 grudnia i od Nowego Roku musialabym byc gotowa na powrot do pracy a nijak mi to nie pasuje bo juz swieta w Polsce za rok zaplanowane :) takze byle do 17 stycznia i wolnosc :p Dzis ostatecznie zaniose wszystkie papierki do pracy i zalatwione :)

reklama
Barbra, młoda mama odpoczywajcie jak najwięcej.

Barbra jaki duży synek. Jak tak będzie przybierać, to do 5 kg dobije ;)

U mnie w pracy nie ma nic, żadnych premii, paczek. Ciekawe jak u męża, bo pierwszy rok pracuje.

Cocosh nieciekawie z tą garderobą. Ciekawe co załatwicie. Z tymi porodami, to nie do końca tak, że kiedyś się rodziło bez problemu. Moja mama miała 1 poronienie, chłopca który umarł po porodzie w 29 tygodniu, ja byłam silniejsza. Kiedyś było dużo powikłań, toksoplazmozy, cukrzyce i nikt tego nie leczył.

Do góry