reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A probowalas karmic "pod gorke"? Calkiem wygodnie I odbija sie juz w trakcie jedzenia, bo jest ucisk na brzuszek. Zawsze to troche mniej gazow.
U mnie to samo z prezeniem, ulewaniem i kupe stara sie zrobic pol dnia przez co zasnac nie moze.
No właśnie u mnie nawet jak zaśnie na trochę to przez sen poplakuje i się prezy. Ciekawe czy to przejdzie. Dostaje ten delicol i probiotyk. Zobaczymy czy coś się zmieni.

reklama
U nas też ciężko w tym temacie, znowu zaczęła szaleć wieczorem i w nocy. Tak nogami kopie i się pręży, że nie wiem już w jaki sposób ją trzymać i potrafi przepłakać od 19 do 23. Znowu zaczęła chlustać, w nocy mi sie prawie zadławiła, spała i ja też, usłyszałam, że się wierci i zaczyna marudzić więc wstałam, żeby ją przekręcić na drugi bok, a ona w tym czasie chlusnęła strasznie i się zakrztusiła :( ja się nerwowo wykończę za niedługo przy niej...chyba wrócę do zagęstnika tylko nie będę dawać przed każdym jedzeniem i zobaczymy...

Wiecie że są dwa inne delicole i ja właśnie kupiłam podobno zły bo w składzie ma sacharoze i jest mniej tego enzymu. Najgorsze ze u mnie w żadnej aptece nie ma tego drugiego i musiałam zamówić i będzie dopiero w poniedziałek lub wtorek. Mój mały się pomęczy jeszcze

No właśnie u mnie nawet jak zaśnie na trochę to przez sen poplakuje i się prezy. Ciekawe czy to przejdzie. Dostaje ten delicol i probiotyk. Zobaczymy czy coś się zmieni.
Tak, moj tez przez sen jeczy i prezy sie. Czasami dalej spi, czasami sie wybudza i nie wiadomo co z nim zrobic. Dzisiaj go probowalam uspac, to zasnal spokojnie i spal przez 15 minut a potem znowu prezenie. Probowalam karmic z butelki i bylo super przez dwa dni, potem znowu problem wrocil.

Wspolczuje Wam dziewczyny :( sama pamietam jakie to trudne, jak moze meczyc psychicznie i odbierac cala radosc. Poproscie o pomoc jak macie mozliwosc i zlapcie troche snu, bedzie od razu lepiej. Przejdzie na pewno, predzej czy pozniej. Bedzie lepiej, a kiedys to malenstwo powie wam ze was kocha i mocno przytuli :) i pojdzie spac do swojego lozka bez noszenia na rekach!

U mnie od rana znów to samo. Myślicie dziewczyny ze przejdzie to naszym maluchom? I kiedy ja juz siły nie mam
Przejdzie na pewno

Ja mam to samo. raz mocniej raz słabiej.. ale mam. Przestałam mu dawać to na kolke i różnicy nie ma. Dalej się pręzy.

Na pewno będzie coraz lepiej.
Kłade na brzuchu to trochę pomaga na chwilę.. na płaskim albo na kolanach. Albo na sobie do cycka mój tak wczoraj usnal w koncu a jak się obudził to za chwilę mu przeszło..

Dziś mial mniej.. i już śpi.

Czy u was zawsze się to prężnie kupka kończy? Bo u mnie już nie ... wczoraj od 7-11 się prezyl i nie było po kupki. A na początku zawsze była...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry