iskierka2610
Fanka BB :)
Jola gratulacje :-)
Boże chyba niedługo ja.
Magdaryska trzymaj się.
Boże chyba niedługo ja.
Magdaryska trzymaj się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze ze wszystko skończyło się dobrze [emoji173][emoji173][emoji108]Magdaryska będzie dobrze !! :-*
Dzięki wszystkim za gratki :-* :-* :-* <3
Mój poród: odkąd mnie przyjęli zapisy ktg były kiepskie. Na usg stwierdzili że z wodami nie jest najgorzej. W niedzielę leżałam pod zapisem do 23 ...ciągle cos nie tak. Powtorka usg u innego lekarza - wód dramatycznie mało lozysko tez do dupy. Więc próba oxy do 2 w nocy. Skurcze słabe.
O 6 znow indukcja. Tym razem skurcze poszły ale zapis znowu brzydki. Modlilam się żeby juz rozwiązać tę ciążę i żeby z Malutka było wszystko dobrze. Na szczęście moja gin poruszyla niebo i ziemię i zrobiono mi cc. Okazalo się że Mała była owiniętą pepowina na 2 razy wokol szyi i 2 razy wokół barkow.
Takze jestem szczęśliwa :-) niestety rana po cc boli cholernie. Po ilu dniach moglyscie w miarę normalnie funkcjonować?
Boli gorzej niż moje skurcze przy porodzie :'(
Ja to z pierwszym przerabialam. Niby jakieś mleko było ale bez szału. Teraz jest lepiej. Mała w sumie dokarmily może 3 gora 4 razy. Spróbuj, może jednak się udaBo ja z córka pokarmu nie miałam wcale i teraz tez cudu sie nie spodziewam. U mnie to rodzinne od babci poprzez mamę i siostrę susza susza.
No to super decyzja ze cc w sumie. Nie widzieli na usg tej pepowiny?