reklama
mama_NS
Fanka BB :)
U mnie robia w szpitalu na przyjęciu o ile jest na to czas i nie wystaje juz cos[emoji23]a do gina chodze co tydz teraz i tez robi sprawdza wody itd. Zawsze na następną wizyte moge nie zdarzyć.
A cc kazdy przechodzi inaczej i sn tez. Zreszta kazda ciaza sie moze roznic u jedenj kobiety a co dopiero u kogoś innegi. Głupie przebijanie ucha jednej bd sie goic wieki i ropiec np a u innej nic. Na zebrach podobno tatuaze bola bo po kosciach jada itp a ja nic nie czulam wiedzualam ze robi ale nic mnie nie bolało za to jak robik dookola kotki to mialam miejsce w którym strasznie gilgalo a w innym bolalo jak nie wiem co
A cc kazdy przechodzi inaczej i sn tez. Zreszta kazda ciaza sie moze roznic u jedenj kobiety a co dopiero u kogoś innegi. Głupie przebijanie ucha jednej bd sie goic wieki i ropiec np a u innej nic. Na zebrach podobno tatuaze bola bo po kosciach jada itp a ja nic nie czulam wiedzualam ze robi ale nic mnie nie bolało za to jak robik dookola kotki to mialam miejsce w którym strasznie gilgalo a w innym bolalo jak nie wiem co
mamamarlena
Zaciekawiona BB
Witamy wszystkich.. Jesteśmy nadal w domu i raczej na poród się nie zapowiada..
Jutro rano jadę do szpitala na test OCT jak nic po nim nie ruszy najprawdopodobniej dostanę kroplówke z oxy. Mam nadzieję że jutro zobaczę moją kruszynke
Odezwę się jak będzie po wszystkim
Jutro rano jadę do szpitala na test OCT jak nic po nim nie ruszy najprawdopodobniej dostanę kroplówke z oxy. Mam nadzieję że jutro zobaczę moją kruszynke
Odezwę się jak będzie po wszystkim
agnieszkaala
Jolka kochana gratuluje! Dobrze że poród skończył się cc. A ż z każdym dniem będziesz się lepiej czuła.
Kulka mi nigdy usg przed porodem nie robili. Nie wiem czy dlatego że cc miałam mieć czy ze nie ma w standardzie.
Ja mam dzisiaj wizytę i gin wyznaczy termin cc. Trzymajcie kciuki!
Kulka mi nigdy usg przed porodem nie robili. Nie wiem czy dlatego że cc miałam mieć czy ze nie ma w standardzie.
Ja mam dzisiaj wizytę i gin wyznaczy termin cc. Trzymajcie kciuki!
Justyna5789
A dostajesz przeciwbólowe? Popros o paracetamol. U mnie od poczatku ból był do zniesienia ale cały tydzień bralam paracetamol a po tygodniu jak mi szwy zdjęli to już zupełnie nie czułam ranki, tylko przy wstawianiu jeszcze trochę uważam.Magdaryska będzie dobrze !! :-*
Dzięki wszystkim za gratki :-* :-* :-* <3
Mój poród: odkąd mnie przyjęli zapisy ktg były kiepskie. Na usg stwierdzili że z wodami nie jest najgorzej. W niedzielę leżałam pod zapisem do 23 ...ciągle cos nie tak. Powtorka usg u innego lekarza - wód dramatycznie mało lozysko tez do dupy. Więc próba oxy do 2 w nocy. Skurcze słabe.
O 6 znow indukcja. Tym razem skurcze poszły ale zapis znowu brzydki. Modlilam się żeby juz rozwiązać tę ciążę i żeby z Malutka było wszystko dobrze. Na szczęście moja gin poruszyla niebo i ziemię i zrobiono mi cc. Okazalo się że Mała była owiniętą pepowina na 2 razy wokol szyi i 2 razy wokół barkow.
Takze jestem szczęśliwa :-) niestety rana po cc boli cholernie. Po ilu dniach moglyscie w miarę normalnie funkcjonować?
Boli gorzej niż moje skurcze przy porodzie :'(
agnieszkaala
Teoretycznie termin z om mam na 22 marca ale mamy się umówić na 15-17 żeby było wcześniej bo to już 3 cc.Agnieszkaala to odezwij sie po wizycie co i jak i na kiedy dostaniesz termin a z om na kiedy masz?
reklama
agnieszkaala
Jak patrzyłam jak kobiety się męczyły przy porodzie sn to dziekowalam za cc. Szybko dochodziłam do siebie. Wstawiłam po 4 godz ( ja miałam znieczulenie ogólne). Następnego dnia już nie bralam praktycznie środków przeciwbólowych. Najgorzej wspominam zakładanie cewnika i tego teraz panicznie się boję. I bol mieśni jak schodziło znieczulenie.Ja tez właśnie mam tydzień wcześniej wyznaczony termin cc. Ale dobrze wspominasz?