anik.
Mama Krzysia :)
Wróciłam. Gorąc dzisiaj jak nie wiem. Aż się spociłam. Oczywiście zmęczona jak nie wiem, a zaliczyłam tylko szpital, Rossmana i ośrodek zdrowia. Kupiłam sobie farbę do włosów i oby kurka wyszła jasna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez uwazam ze marzec to najlepszy moment :d nie wyobrazam soboe byc w ciazy zaawansowanej w srodku lata.. golenie nog by mnie wykonczyloTak tak lista to sugestia.. ja biorę body i pajacyki. W ogóle nie wiem jak w Pl teraz. Bo mi siostra mówiła że jej dziecko ubrali w szpitalne ciuszki od razu po porodzie. (6lat temu). I swoje musiała mieć tylko na wyście.
A tutaj wyczytałam na forum mamy uk żebym właśnie wzięła więcej spioszkow/bodow bo często te po porodzie się ubrudza i żeby one nie były "te najlepsze". Dlatego dopakowalam pajacyki.
Ja to się podniecam jak nie pada [emoji23] Ania.. długo w UK jesteś?
Wiecie że marzec to wg mnie najlepszy okres do rodzenia.. wiosna za pasem i zacznie być ciepło spacerki, słoneczko doda energii by wrócić do siebie i jeszcze zdążymy dupe uzgrabnic przed latem l.. macierzynski w lato wolne [emoji13] żyć nie umierać [emoji16][emoji16][emoji111][emoji108]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wyglądało to tak. O 13 dostalam tak silnych skurczy ze nie dawalam rady, poszłam na badanie a tam rozwarcie na palec. O 16 dopiero się salka zwolniła, prosilam o znieczulenie, ale zanim zrobili potrzebne badania to znieczulenie dostalam przed 18. Tak naprawdę do znieczulenie nie miałam sił żeby chodzić, takze nic nie cwiczylam z tego co mi w szkole rodzenia pokazali. Po znieczuleniu bajka. Zero odczuwania skurczy, pospacerowalam i rozwarcie na 7 palcy miałam o 19. Dostalam druga dawkę znieczulenia, ale niestety było juz za późno i lekarz zadecydował ze cesarskie bo dzidziusiowy tętno zaczęło spadać.
A jak uslyszalam płacz dzidziusia to byłam najszczesliwsza kobieta na ziemi. Powodzenia dziewczyny, ten maluszek jest wart wszystkiego jak macie jakieś pytania to pytajcie
alehxi z tego co kojarze z Australii? ah zazdroszczeAlexhi a to skąd ty jesteś?
Jola u mnie 38tydzień 3dni (11dni)
Justyna [emoji7][emoji7][emoji7] jeszcze raz gratuluję [emoji173]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom