wstawię na pewno, bo złożymy a potem pójdzie do piwnicy w kartonach i będzie czekałJakoś idzie ta wyprawka
Paulynka ja na zdjęcie limuzyny czekam
reklama
Ania020317
Fanka BB :)
Ja sie jakiś czas temu konsultowałam w klinice okulistycznej i wada sama z siebie w miejscu nie stanie tylko stopniowo będzie sie pogłębiać...Dzień dobry
Oj bzdura z dawnych czasów.
Ja mam -7,5 na oboje oczu i oboje dzieci rodziłam naturalnie, widzę dalej i wada mi się nie pogorszyła.
Jak pisała Agnieszkaala wszystko zależy od stanu siatkówki. Sprawdza to się ok 3 trymestru i okulista wydaje opinię czy jest możliwy poród sn czy trzeba cc.
Ja kocyki mam dwa jeden gruby, drugi taki średni ale jeszcze jakiś cieńszy by się przydał ale to już po nowym roku kupię.
Jolka112
hej mamuśki :*
My dziś miałyśmy wizytę, tętno Małej 154, wszystko git. Dno macicy już 4 palce nad pępkiem !
Po wizycie wyruszyłam w poszukiwaniu biustonosza bo wszystkie moje już mnie cisną...kupiłam 75 E masakraaa...przed ciążą miałam C !
A to nasza fotka z wczoraj Buziole :**
http://images84.fotosik.pl/244/541bfa15bfa50299.jpg
My dziś miałyśmy wizytę, tętno Małej 154, wszystko git. Dno macicy już 4 palce nad pępkiem !
Po wizycie wyruszyłam w poszukiwaniu biustonosza bo wszystkie moje już mnie cisną...kupiłam 75 E masakraaa...przed ciążą miałam C !
Ania020317
No to postanowione maz zdecydował ze w przyszłym roku zmieniamy mieszkanie po jego wypłacie tylko ureguluje czynsz...wiec zakupy dla małego musimy odłożyć o 3-4 tyg ale wyprawkę mam bo mama mi wysłała po bracie i na początek tylko nosidełko aby małego mieć jak z szpitala zabrać z łóżeczkiem nie będzie problemu...mój maz zdecydował po nie przespanej nocy jego kolega ma tez za żonę Polkę i tez jest muzułmaninem a jego były szef tego kolegi wynajmuje nad nami pokój No a ze od męża kolega pracuje na nocki to ona jest sama i od dłuższego czasu ona nie sypia w nocy tylko chodzi do tego byłego szefa swojego męża na pogadanki nocą a każdy wie jak może to sie skończyć...i dlatego maz chce sie wyprowadzić ze w razie konfliktu nam by sie rykoszetem nie oberwało i tez ze względu ze tu jest małe grono muzułmanów a wiadomości by sie szybko rozniosły maz chce oszczędzić nam plotkom aby nie zaczęli jeszcze na mój temat gadać...może święta będą ubogie ale pełne miłości jutro idę do polskiego kościoła może będą tez spowiadać... powiem wam ze cieszę sie na te święta gdyż mam najważniejsza istotę pod serduszkiem i wraz z mężem zrobimy dla naszego maleństwa wszystko... wiadomo od paru dni maluszek daje mi niezle popalić ale to dobry znak...aby wiem ze wszystko dobrze z nim No i ze napewno do małych dzieci należeć nie bedzie(tu sie obawiam porodu,tego bólu itp)
ja taki miałam przed ciążąhej mamuśki :*
malusi brzusio
reklama
Jolka112
A nie ważyli na wizycie? U nas też macica sporo na pępkiem Ja czuję małą już tak wysoko hehe! Co to będzie dalej
Nie, dzisiaj byłam nie prywatnie, a na NFZ. Miałam tylko badanie szyjki, brzucha, mierzone ciśnienie i analizowanie wyników badań. Na usg prywatnie idę 9 stycznia