reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Aniu ja też mam sporą wadę wzroku i sama wada nie jest przeciwskazaniem. U mnie była słaba siatkówka i duże prawdopodobieństwo odklejenia się jej podczas porodu naturalnego.
wada nie jest przeciwskazaniem,ale jednak zależy chyba od ginekologa... koleżance zrobili cc przez dużą wadę, bo się bała, że jej się pogorszy... ale też słyszałam, że odklejanie siatkówki to wskazanie do cc

Właśnie dlatego pytałam bo tez mi sie wydawało, ze wada wzroku nie jest przeciwwskazaniem.

Już po wizycie. Wyniki krwi, moczu bardzo dobre. Cukrzycy brak, szyjka trzyma. Wciąż będziemy mieli córeczkę:) ale dziecko raczej małe bedzie- póki co ma ok 600 gram.
oj to rzeczywiście maluszka <3 u nas większa dziewuszka się szykuje :p

Masakra...nie dość ze jestem zmęczona po ostatnich porządkach chciałam juz ozdoby zawiesić ale przedtem brałam sie za odkurzacz a tu koło nogi mi mysz przebiegła jak dałam susa na łóżka to aż cała sie trzęsłam w środku...nie miała kiedy sie skubana pojawić tylko na zakończenie pozadkow...teraz maz będzie mieć ciężkie zadanie bo wykurzyć ja z naszego pokoju...mały dziś tak daje popalić ze szok nawet teraz przewraca sie w brzuchu tak sie napina prze ostatnie dni ze szok

reklama
Do góry