reklama
okejGlukoza na czczo - 80
po godzinie 151
po dwóch - 122
to chyba okej?
wada nie jest przeciwskazaniem,ale jednak zależy chyba od ginekologa... koleżance zrobili cc przez dużą wadę, bo się bała, że jej się pogorszy... ale też słyszałam, że odklejanie siatkówki to wskazanie do ccAniu ja też mam sporą wadę wzroku i sama wada nie jest przeciwskazaniem. U mnie była słaba siatkówka i duże prawdopodobieństwo odklejenia się jej podczas porodu naturalnego.
oj to rzeczywiście maluszka <3 u nas większa dziewuszka się szykujeWłaśnie dlatego pytałam bo tez mi sie wydawało, ze wada wzroku nie jest przeciwwskazaniem.
Już po wizycie. Wyniki krwi, moczu bardzo dobre. Cukrzycy brak, szyjka trzyma. Wciąż będziemy mieli córeczkę ale dziecko raczej małe bedzie- póki co ma ok 600 gram.
Ania020317
Fanka BB :)
Masakra...nie dość ze jestem zmęczona po ostatnich porządkach chciałam juz ozdoby zawiesić ale przedtem brałam sie za odkurzacz a tu koło nogi mi mysz przebiegła jak dałam susa na łóżka to aż cała sie trzęsłam w środku...nie miała kiedy sie skubana pojawić tylko na zakończenie pozadkow...teraz maz będzie mieć ciężkie zadanie bo wykurzyć ja z naszego pokoju...mały dziś tak daje popalić ze szok nawet teraz przewraca sie w brzuchu tak sie napina prze ostatnie dni ze szok
girlwhoknowsbetter
Początkująca w BB
Dziewczyny znalazlam pierwszy prezent dla Rity Kocyk Strasznie mi sie podoba, dzis zamowilam I domowilam bodziaka zeby miec darmowa wysylke bo od 80zł maja
Link do: Kocyk minky ,,Serduszko" podoba Wam sie? a bodziak taki: Link do: Body ,,Ptaszek"
hihihi ciesze sie
Link do: Kocyk minky ,,Serduszko" podoba Wam sie? a bodziak taki: Link do: Body ,,Ptaszek"
hihihi ciesze sie
reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Kocyk śliczny: )