reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Gratulacje i super ze wszystko dobrze :)
Mój chłopiec jest aktywny co troszkę, tylko ztlumione są te ruchy przez łożysko z przodu ale czasem jak przywali to aż brzuch się rusza [emoji5]
Ja dziś kiepsko się czuje, chyba dostanę opryszczki w nosie[emoji20] A do tego mamy trochę problemów rodzinnych. Właśnie zrobiłam sobie kawę na poprawę humoru.

Czarownica po burzy zawsze wychodzi słońce :*

reklama
Aga6 ja ide z P3.12 na dzien otwarty szpitala w ktorym chce rodzic.robia raz w miesiacu.

U mnie pogoda dzisiaj byla cuuudowna. Wiosna jak nic. Nic tylko na balkon buzke opalac haha.

Mi dzisiaj dzien mija szybko:) trochę sprzątania po week bo znajomi i w sobote w niedziele nas odwiedzili,powystawialam troche rzeczy na olx,spakowalam czesc do wysylki i wieczorkiem jeszcze po zakupach z P wszystko wyslemy:) az dziw ze juz 15:20i P zaraz prace konczy.

U mnie ruchy takie same caky czas czyli prawie nie czuje ich. Parę razy dziennie cos sie ruszy delikatnie ale maz to sb jeszcze chyba na kopniaka poczeka.

Kulka gratki [emoji8]

Czarownica przykladaj czosnek na ta opryszczke to moze nawe nie wyjdzie.

Ewciiik a jak ty???

f2w3d5qpadbh3a8x.png

U mnie w taka pogodę nawet czekolada mi humoru nie poprawi tak leje bez przerwy a chciałam iść książki oddać do biblioteki bo mam do 24 zwrócić a tu w taka ulewę nie ma jak...maz przemókł jak diabli a był w banku mówi ze nie dość ze deszcz daje to jak zawieje to cały z przodu był mokry

Aga jesteśmy na tym samym etapie. Tobie też brzuch tak wystrzelił? Mój teraz rośnie z dnia na dzień, wieczorem to już na serio nie da się ukryć, że w ciąży jestem [emoji14] A do 20 tyg rósł w tempie ślimaka
Jak założę obcisla bluzkę czy sweterek to widać ale dziś założyłam luzniejszy sweterek i tak bardzo nie widać. Generalnie brzuch zaczął mi rosnąć ze trzy tygodnie temu dopiero. Ale wieczorem to jest balonik! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarownica tylko przekrój zeby soki wyszly:) bedziesz faktycznie fajnie wygladac[emoji23]

Paulyna Tupperware:p mam pelno ubran do wystawienia ale nie moge sie zabrać do zdjec hehe

I lacze sie w boku. Posladek mnie boli. Bylo wspaniale to wlasnie z psami wyszlam i chyba przez schody...

f2w3d5qpadbh3a8x.png

Do góry