reklama
A'gusia
Fanka BB :)
A to urwis! Może dał Ci znać ze jest za ciasno! [emoji1]Ja wczoraj leżałam z nogami lekko podciągniętymi do brzucha i zostałam skopana po pełnym pęcherzu, czegoś takiego jeszcze w życiu nie czułam, aż się przestraszyłam co się dzieje
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
kolekcjonerka
a my nie śpimy od 6.40, mąż nie umie po cichu wychodzić z domu obudził Olę a Ola mnie. I na dodatek wstała z potwornym kaszlem i katarem Czyli załapała od mamusi.
I tyle z naszego spania, humor do d....i głowa mnie boli:/
To se ponarzekałam
To se ponarzekałam
Ostatnia edycja:
A'gusia
Oby reszta dnia była lepsza!a my nie śpimy od 6.40, mąż nie umie po cichu wychodzić z domu obudził Olę a Ola nie. I na dodatek wstała z potwornym kaszlem i katarem Czyli załapała od mamusi.
To se ponarzekałam
JegoBaba
ja mam 8 - czyli dzień po TobieJego jeszcze kilka dni i się dowiemy jaki przydziałprzypomnij mi kiedy masz wizytę bo ja 7go.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
To polecam film " Zanim się pojawiłeś" ryczałam prawie cały czas.Ja ryczalam na reklamach i piosenkach. Na fenomenie i terminatorze. Eh. Tak trochę się zrobiłam placzliwa!
Ada, a jeśli bedę miała L4 do porodu to później macierzyński też trzeba jakoś załatwiać czy po prostu należy się jak psu buda? Nie znam się na tych formalnościach...Co do macierzyńskiego to można wybrać już na 11 tyg przed terminem. Chciałam do lutego jeszcze na zwolnieniu posiedzieć żeby później dłużej mieć macierzyński ale wolę nie ryzykować że nie dostanę zwolnienia, lekarz mi może wtedy powiedzieć że mogłam załatwiać ten macierzyński. Więc będę załatwiać od stycznia, jakieś 8 tyg przed terminem. Szkoda tylko że mało płacą bo generalnie dka mnie macierzyński to będzie ok połowa wypłaty, ale to i tak lepiej niż na zwolnieniu. Płatne będę miała 9 msc a potem mogę wybrać 3 msc bezpłatnego. Więc myślę że conajmniej do końca przyszłego roku do pracy nie wrócę
Ewciiik no to nic - trzeba czekać, mam nadzieję, że moje maleństwo 8.11 wreszcie się ujawni
mama_NS
Ada no uczucie piękne <3 odrazu świat sie piękniejszy wydaje ach czekam na więcej
U mnie w kadrach z góry zalozyli,ze macierzyński na rok. Nie wyobrażam sobie inaczej, a pomyśleć ze jeszcze pare lat temu było tylko pół roku
Dzień dobry tak w ogole
U mnie w kadrach z góry zalozyli,ze macierzyński na rok. Nie wyobrażam sobie inaczej, a pomyśleć ze jeszcze pare lat temu było tylko pół roku
Dzień dobry tak w ogole
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy Mam termin na ostatni dzień marca i chętnie dołączę do forum bo wiem jak ważne jest mieć oparcie czy też dobrą radę w oczekiwaniu na przyjście maleństwa . Mieszkam w Holandii gdzie różni sie podejście służby zdrowia do ciężarnych i dlatego będzie mi raźniej z wami kobietkami . Ja już wiem że będę miała synka więc pozdrawiamy was ciepło i aby do wiosny
reklama