reklama
Elwira 1984
Początkująca w BB
A il razy mnialas cc?Aaa dobre. Moje tez nie byl przy zadnej cc. Calus przed wjazdem na zabiegowa i patrzyl na mnie przez okno w drzwiach:-) I jak tylko dzieci wyciągneli ja wycalowalam o wyprzytylalam to on je dalej dostawal do obslugi
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Fanka BB :)
Koniecznie odpoczywaji się nie przemeczaj!Oj tez bym zjadla barszczyk ale pozostaje mi tylko nadzieja by ktos sie ulitowal i ugotowal makaron to rosol z wczoraj tez chetnie zjem...
A z tym brzuchem to jak leze wcale nie jest mi lepiej, plecy bola... wolalabym chodzic ale poki nie sprawdze wole odpoczywac w wyrku
No mnie te ceny przerażały i odkładałam... ślub był 30 kwietnia, sesja jakoś w maju... potem podróż i tak zeszłoHehe ja tez swojej nie oddalam jeszcze[emoji23]
Suknia w ogole nie była mocno brudna, babka mówiła, ze stan prawie idealny... cena 150-250 I środkowy pułap skasowała :/ nie lubie tak kasy wydawca buuuu mogłabym za to mieć coś dla dzidziola... nie mam gwarancji, ze sie sprzeda. Tak łatwo ze sprzedażą nie jest :/
Elwira 1984
Początkująca w BB
A co bys chciala wiedziec[emoji5] mow śmiałoOoo 5 a ja przezywam ze 3:-) Napisz wiecej o sobie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Ja mam wizytę za tydzień 13.10 a na usg muszę się zapisać na pierwszy lub drugi tydzień listopada! :-)Ja np [emoji16] jem w kółko barszcz, ogórkowa [emoji16] kocham je obecnie.
Ja teź mam daleko do wizyty bo dopiero 12go a usg to dopiero 4 listopada.
Więc nie wiem kto we mnie siedzi [emoji16]
majtki mi się ciasne robią i jeansy to zapinam je na gumkę do włosów [emoji16]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
anik.
Mama Krzysia :)
Nooo jutro będzie ogórkowa i rybka
Teraz zjadłam jabłko i winogrona (też podobno mi nie wolno... pff) ale czuje się głodna nadal, zatem coś zaraz trzeba będzie upolować... oooo mam sajgonki
Krzysiu coś się przeziębił...
Kawę piję jedną większą dziennie
Teraz zjadłam jabłko i winogrona (też podobno mi nie wolno... pff) ale czuje się głodna nadal, zatem coś zaraz trzeba będzie upolować... oooo mam sajgonki
Krzysiu coś się przeziębił...
Kawę piję jedną większą dziennie
kasiekz
Elwira dwie cc, teraz bedzie trzecia:-)
A u ciebie ktora cc? W jakim wieku masz dzieciaczki?
A u ciebie ktora cc? W jakim wieku masz dzieciaczki?
A'gusia
Ja mojej nie sprzedaje! Leży sobie już od ponad 6lat! Ale na weselu bawiłam się rewelacyjnie! A po sukience to widać! ;-)No mnie te ceny przerażały i odkładałam... ślub był 30 kwietnia, sesja jakoś w maju... potem podróż i tak zeszło
Suknia w ogole nie była mocno brudna, babka mówiła, ze stan prawie idealny... cena 150-250 I środkowy pułap skasowała :/ nie lubie tak kasy wydawca buuuu mogłabym za to mieć coś dla dzidziola... nie mam gwarancji, ze sie sprzeda. Tak łatwo ze sprzedażą nie jest :/
reklama