reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął :) może jutro się dowiem :) Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojstrasznie Ci współczuję! Mam nadzieję żeteraz będzie wszystko w porządku!

Ooo teraz chyba będzie widać :)
3jgx9n73cggmefkw.png

Link do: Maja Leśniak - Maja Leśniak opublikowała film na swojej... | Facebook

Już nie mogę doczekać się mojego Maleństwa i naprzytulać się nie mogę tego cudaka :D polecam każdemu Szynszylki :) są antyalergiczne i nie uczulają :)
3jgx9n73cggmefkw.png

U mnie mama tez sie z imieniem dla ewentualnego chlopaka nir moze pogodzić bo chcemy Piotra a moj maz to Piotr[emoji3] jak zaczęła mowic ze oszalelismy to nawet jej o Poli nie wspominalam i nir wiem co ona na to[emoji23]
Ale ludzie do wszystkiego przywykna,bo wyjscia nir maja[emoji3] przecież to my rodzice wybieramy i to nam ma sir podobac[emoji1]
Moja kol ma Benjamina i walczyli dziadkowie o zmianę ale się nie dali a teraz maja do pary Kajetana [emoji3]

Mi się podoba Zosia ale maz nie chcial bo Zofia juz mu się nie podoba. Jeszcze Emilka, Zuzia ale moj jest na nie. A chlopak np Alan,Nikodem

Carrolinkaa witamy[emoji3]trzymam kciuki za wizytę. Oby nie tylko tyleczek pokazalo[emoji1]

Mayeski co do pozycji to ja wszystko tylko nie na brzuchu ale w sumie nigdy tak zaduzo nie lulalam. Dzisiaj w nocy mega bolal mnir brzuch az meza po nospe wyslalam bo bym nie usnela

f2w3d5qp2be6wfqc.png

reklama
U mnie mama tez sie z imieniem dla ewentualnego chlopaka nir moze pogodzić bo chcemy Piotra a moj maz to Piotr[emoji3] jak zaczęła mowic ze oszalelismy to nawet jej o Poli nie wspominalam i nir wiem co ona na to[emoji23]
Ale ludzie do wszystkiego przywykna,bo wyjscia nir maja[emoji3] przecież to my rodzice wybieramy i to nam ma sir podobac[emoji1]
Moja kol ma Benjamina i walczyli dziadkowie o zmianę ale się nie dali a teraz maja do pary Kajetana [emoji3]

Mi się podoba Zosia ale maz nie chcial bo Zofia juz mu się nie podoba. Jeszcze Emilka, Zuzia ale moj jest na nie. A chlopak np Alan,Nikodem

Carrolinkaa witamy[emoji3]trzymam kciuki za wizytę. Oby nie tylko tyleczek pokazalo[emoji1]

Mayeski co do pozycji to ja wszystko tylko nie na brzuchu ale w sumie nigdy tak zaduzo nie lulalam. Dzisiaj w nocy mega bolal mnir brzuch az meza po nospe wyslalam bo bym nie usnela

f2w3d5qp2be6wfqc.png

Innym nigdy nie dogodzisz :) najlepiej patrzeć na to co nam się podoba, bo rodzice nam sami wybierali imiona :) te brzuszki bolą i bolą, ale warto to przetrwać, dla tego cuda, które w nas rośnie :)

Do góry