Mikołaj <3 Byłoby MMJa mam Maje i na wyobrażam sobie ze mogłaby miec na i ile inaczej ja mam dość pospolite imię a i tak rymowali i przezywali ale jakos nigdy z tego powodu nie musiałam płakać
Moj m chciałby Ludwika ja myśle i Mikołaju, Czarku, Wojtku albo Tadziu
reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Jak ładnie to ujelas! :-) Dziękuję! :-)A'gusia, chyba nie ma co pytać, kto co sądzi, bo ile osób, tyle gustów I z każdym imieniem jest tak, że jednym się podoba bardzo, innym się nie podoba w ogóle. Jedni mają takie skojarzenia z danym imieniem, inni zupełnie inne. Zależnie kto ma jaki bagaż doświadczeń. Musi się przede wszystkim Wam podobać a reszta świata przywyknie, zaś jak zacznie im się kojarzyć to imię z małym, uroczym człowieczkiem to nawet polubią.
Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął może jutro się dowiem Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Fanka BB :)
oj Kochana chyba na to nie pójdę!To tylko Ci pozazdrościć zamienimy się?
Witamy! I przede wszystkim bardzo współczuje Ci straty. Tym razem musi być wszystko ok. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął może jutro się dowiem Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .
Ojej na takie posty nie wiadomo co napisać, to strasznie przykre ale teraz już, na pewno będzie dobrze Kochana :* trzymamy kciuki :*Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął może jutro się dowiem Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .
Pochwalę się Wam Mamusie, co mi się urodziło w domu, kilka dni temu
Link do: Facebook Moja Szyszka mała, kolejna już
Kochana współczuje straty,w takiej juz późnej ciąży :-( teraz juz będzie bez komplikacji :-*Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął może jutro się dowiem Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .
Nie widać niestety z linku :-(Pochwalę się Wam Mamusie, co mi się urodziło w domu, kilka dni temu
Kurka bo tutaj nie da się inaczej dodać filmiku, hmm :/Kochana współczuje straty,w takiej juz późnej ciąży :-( teraz juz będzie bez komplikacji :-*
Nie widać niestety z linku :-(
reklama
Ja tez potrafię jeszcze spać na brzuchu ;-)Ja dziś zasnęłam o 5 (sic!) a o 5:37 mój syn przyszedł mi już wyśpiewywać cały repertuar piosenek poznanych w przedszkolu i recytować wierszyki, które akurat mu się przypomniały a które ja słyszałam po raz pierwszy w życiu
Wiecie co, a ja mam 16 tc ukończony i nadal zdarza mi się obudzić na brzuchu.. .Nie wiem, jak mi się to udaje.
Boje sie, ze dziecko przygniote