reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia, chyba nie ma co pytać, kto co sądzi, bo ile osób, tyle gustów :) I z każdym imieniem jest tak, że jednym się podoba bardzo, innym się nie podoba w ogóle. Jedni mają takie skojarzenia z danym imieniem, inni zupełnie inne. Zależnie kto ma jaki bagaż doświadczeń. Musi się przede wszystkim Wam podobać a reszta świata przywyknie, zaś jak zacznie im się kojarzyć to imię z małym, uroczym człowieczkiem to nawet polubią.
Jak ładnie to ujelas! :-) Dziękuję! :-)

Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął :) może jutro się dowiem :) Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął :) może jutro się dowiem :) Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .

Witamy! I przede wszystkim bardzo współczuje Ci straty. Tym razem musi być wszystko ok. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ojej :( na takie posty nie wiadomo co napisać, to strasznie przykre :( ale teraz już, na pewno będzie dobrze Kochana :* trzymamy kciuki :*

Kochana współczuje straty,w takiej juz późnej ciąży :-( teraz juz będzie bez komplikacji :-*
Pochwalę się Wam Mamusie, co mi się urodziło w domu, kilka dni temu :)
3jgx9n73cggmefkw.png

Link do: Facebook Moja Szyszka mała, kolejna już :D
Nie widać niestety z linku :-(

reklama
Ja dziś zasnęłam o 5 (sic!) a o 5:37 mój syn przyszedł mi już wyśpiewywać cały repertuar piosenek poznanych w przedszkolu i recytować wierszyki, które akurat mu się przypomniały a które ja słyszałam po raz pierwszy w życiu :D

Wiecie co, a ja mam 16 tc ukończony i nadal zdarza mi się obudzić na brzuchu.. .Nie wiem, jak mi się to udaje.
Ja tez potrafię jeszcze spać na brzuchu ;-)
Boje sie, ze dziecko przygniote :p

Do góry