reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja teraz też będę miała co 4 tygodnie. To było moje 4 usg (w tym jedno prenatalne).
Kolejna wizyta 20 października, teraz będzie czas pewnie dłużył do badania. Ja już tak bardzo czekam na ruchy <3

reklama
Mam dokladnie to samo otwary kanal i zalepiony w górnej 6 plucza mi go, ale to jest na krótką metę.

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkami ;)

ja jakoś w 1 trymestrze się bardzo bałam więc się cieszyłam , że miałam non stop wizyty. Teraz miałam 05.09 , potem prenatalne 20.09 i teraz 10.10 wizytę u lekarza. Ale non stop patrzę na ostatnie zdjęcie Lil <3

Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkami ;)
Ja muszę co miesiąc, co trzy tygodnie chodzić bo mi wypada opatrunek i dzieje się to co wczoraj. Czyli mega ból głowy oka a najmniej zęba. No ale nic zaraz jadę do dentysty [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno bd ok[emoji3]
Ja to swojemu dzidziusiowi wspolczuje,bo kicham tak duzo,ze on tam jak na trampolinie chyba ma

f2w3d5qpashmx8j8.png

reklama
Do góry