reklama
Dzoaśka
Fanka BB :)
Kleinekatia
Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkamiMam dokladnie to samo otwary kanal i zalepiony w górnej 6 plucza mi go, ale to jest na krótką metę.
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
JegoBaba
ja jakoś w 1 trymestrze się bardzo bałam więc się cieszyłam , że miałam non stop wizyty. Teraz miałam 05.09 , potem prenatalne 20.09 i teraz 10.10 wizytę u lekarza. Ale non stop patrzę na ostatnie zdjęcie Lil <3
Dzoaśka
Ja muszę co miesiąc, co trzy tygodnie chodzić bo mi wypada opatrunek i dzieje się to co wczoraj. Czyli mega ból głowy oka a najmniej zęba. No ale nic zaraz jadę do dentysty [emoji16][emoji16][emoji16]Dzoaśka moj dentysta powiedzial ze do poki moge w ciazy chodzic i przychodzic co 6 tyg to damy rade. Kanaly sa puste (co wizyte płukane) ale ząb mam szczelnie zaplombowany plombą - dentysta mowil ze uzywa plomb ktore uzywa sie u dzieci i nawet pol roku wytrzymuja. Ja mam ja wymieniana co 6 tyg. Co wizyte place 30zl. Swiatloutwardzalna zaloze na koniec jak po rtg wypelni kanaly. Kiedys chodzilam w trakcie leczenia kanałowego z takim jakby lekarstwem co sie szybko wyplukiwalo - jesli to Ci zaklada to nie jedz tą stroną bo taki ząb jest osłabiony i moze pęknąć. Damy rade z tymi ząbkami
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kleinekatia
Dzoaśka moze tym razem zalozy Ci plombe?
Moja wizyta usg dzidziusia dziś! Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej maly strach by wszystko bylo ok..
Moja wizyta usg dzidziusia dziś! Z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej maly strach by wszystko bylo ok..
Wszystko będzie dobrze, nie ściągamy czarnych myśliDzoaśka moze tym razem zalozy Ci plombe?
Dzoaśka oby już Cię tak nie bolało :-(
katherinne
Dziewczyny, krwawię
reklama