reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej właśnie się obudziłam z mega bolacym gardłem. Zaglądam do niego a tam same czopy ropne takie białe. Śliny nie idzie przełknąć :( dodam że 5 lat temu miałam usuwane migdały

Dzień dobry.
Od wczoraj chodzi za mną śledzik z cebulką i ogoreczkiem z ziemniakami. Zaraz chyba pojadę do sklepu

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj.ja ostatnio cały tydzień sledziki solone jadłam zagryzajac ogórkiem kiszonym:)na jakiś czas mam dość ,pedz do sklepu ,rozpieszczaj się:)

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie :)
Mam pytanie do dziewczyn, które miały już usg prenatalne: odbywało się dopochwowo? Czy przez brzuch?

Do góry