reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Apka BB automatycznie zmniejsza - pyta o rozmiar przy dodaniu i średnie zawsze przechodzą.

Jolka112 połówkowe jutro czy kontrolne usg po prostu? Ja na 13:30 połówkowe :)

Comiesięczna wizyta z usg. Pewnie będziemy rozmawiać o połówkowym, no chyba, że jutro mi zrobi, a ja o tym nie wiem :p O super :D To napisz jak będziesz po :) Który tydzień dokładnie?

My w srode :) tez juz drepcze z niecierpliwosci, na szczęście mam na 9:30 także sie obudze i jade ;) kurcze mam nadzieje, ze wszytsjo jest ok.... poki nie czuc tego malucha i ten brzuch nie jest duzy to jakies takie nierealne to jest.....

Paulyna my z córcia tez tak jeździliśmy zeby zawsze maz był, teraz ktoś musi byc z mała :) chciałam ja zabrać nawet teraz ale od rana zawsze tak tłok jak bedzie obsuwa to mała sie tam zanudzi ;)

reklama
Do góry