anik.
Mama Krzysia :)
Misia93 super brzuszek ja nadal mieszcze się w jeansy. Ba, nadal są lekko luźne
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokażcie fotki
Misia tak to już,właśnie o tym pisałam wczoraj [emoji6][emoji6]mi tutaj dają termin na 25 luty z USG a z OM 1 maca.
Ale polski ginekolog mnie już ostrzegł że mogę urodzić miesiąc wcześniej, ze względu na moją macice. Była w kształcie serduszka na pierwszym USG a teraz się rozrosłą i jest takie jajo jak u Was. Miejmy nadzieję że do tego nie dojdzie.
Teraz w trakcie pisania poczułam takie jakby muśnięcia - lekkie skurcze w brzuchu. Czy to już ?
Nie zaszkodzi. W pierwszej ciąży brałam w I trymestrze antybiotyk 3x ze względu na paskudne i bolesne infekcje pęcherza. Bardziej zaszkodzisz jak nic nie weźmiesz :*Dziewczynki ...idę dziś po antybiotyk do lekarza,ale strasznie boję się czy nie zaszkodze dziecku...niestety 5 dni już się mecze ,a to już jest bakteria nie wirus i niestety ziołowe leki nie pomogą mi na to w życiu,wczoraj wieczorem myślałam,że się uduszę taki miałam suchy kaszel.w pierwszej ciąży też byłam przeziębiona że 2 razy ale obeszło się bez antybiotyku...a teraz druga ciąża pod górkę...martwię się.czy któraś zazywala antybiotyk np w 1 ciąży i wszystko z maluchem ok?
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom