emilja0308
Fanka BB :)
Spokojnie dziewczyny ja wedlug OM i usg 17 marca a genetyczne mam 10
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super u nas będzieAntoni Franciszekdziewczyny nie uwierzycie co mi sie dzis przytrafilo ogolnie jak juz wspominałam chcialabym dziewczynke ale ciagle mi sie sni chlopiec dzis tak mi sie bardzo snil chlopiec ze nawet wiem jakie miał imię SZYMON i jeśli rzeczywiście okaze sie chlopak to zostaniemy przy tym imieniu skoro gdzieś podświadomie coś mi to wszystko podpowiada hehe
Ja mialam miec 10.09 2d, ale dzisiaj umowilam sie na 21.09 na 3i4d, jeszcze kazala mi zrobic pappa przed i wolna bete czy cos..jak nie dostane na to skierowania to ide tego10.09 bo samo badanie 320zl to pozniej a jeszcze krew....