Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stres niczemu dobremu nie służy :/ musisz być dobrej myśliA ja sie stresuje coraz bardziej ta wizyta.ide sie chyba myc i spac,bo masakra...boje sie
Dobrej nocyA no wiem dlatego umylam sie juz i mam nadzieje lulac za chwile i przespac spokojnie noc..
Boję bije, znam to też miałam obawy jak tam mu jest. A okazało się że maluszek całe usg miał czkawke11 tc i 3 dzień. Ostatnio widziałam malucha równo 4 tygodnie temu. A jeszcze tydzień czekania. Gdzieś tam z tyłu głowy wciąż się kołacze pytanie, czy na pewno wszystko ok, czy serduszko bije.
Będzie dobrze nie denerwuj się ja jutro dopiero na 16:30 jadęA ja sie stresuje coraz bardziej ta wizyta.ide sie chyba myc i spac,bo masakra...boje sie